Wist je dat lege inktcartridges en oude mobieltjes geld waard zijn? Start een inzamelingsactie en draag bij aan onderzoek naar ALS. Een volle (XL-)box levert al snel 200 euro op! Vraag een gratis inzamelbox aan.

Direct aanvragen

De inzamelbox direct aanvragen? Dat kan eenvoudig via het aanvraagformulier. Na het invullen ontvang je binnen maximaal 15 minuten een e-mail met informatie, tips en een speciale toolkit!

Hoe werkt het

Vraag de gratis inzamelbox aan, geef aan welke maat box je wilt, zet deze op een duidelijke plek en start met inzamelen! Meer weten? Bekijk de veelgestelde vragen of lees verder op deze pagina.

De voordelen

De inzamelbox aanvragen is gratis en wordt bij jou (thuis) afgeleverd en opgehaald. Je draagt bij aan een milieuvriendelijke wereld en meer geld voor onderzoek naar de dodelijke ziekte ALS.

Verschillende maten inzamelboxen

De inzamelbox is in meerdere maten verkrijgbaar. Hieronder vind je de exacte afmetingen en de hoeveelheid cartridges/mobieltjes die in de verschillende boxen passen.

 

  • XL-box: 39cm diep x 39cm breed x 67cm hoog (600-800 cartridges/mobieltjes)
  • Grote box (L): 18,5cm diep x 38cm breed x 54cm hoog (200-250 cartridges/mobieltjes)
  • Kleine box: 22cm diep x 15,5cm breed x 15cm hoog (40-50 cartridges/mobieltjes)

Actievoerder inzamelbox
Alien Kruysdijk
“Je hoeft alleen maar een inzamelbox neer te zetten en te zorgen dat mensen het weten! Bijvoorbeeld door jouw actie te delen op social media. In actie komen geeft een goed gevoel.”
Meld je aan als openbaar inzamelpunt

Staat jouw inzamelbox op een handige locatie waar mensen uit de buurt hun lege cartridges of oude mobieltjes kunnen inleveren? Meld je aan als inzamelpunt door dit aan te vinken in het formulier en wij zorgen dat je locatie weergegeven wordt op de kaart waarop alle inleverpunten in Nederland zichtbaar zijn.

Gratis inzamelbox aanvragen

Samenwerking SecondLife

Voor deze actie werken wij samen met SecondLife. Zo weten we zeker dat de ingezamelde materialen goed verwerkt worden. Het bedrag dat wordt opgehaald komt volledig ten goede aan de strijd tegen ALS. Yalmar, voormalig Operationeel Manager bij Secondlife, vertelt in een mooi interview hoe onze samenwerking tot stand is gekomen.

Een persoonlijk contactmoment?

Heb je vragen over de inzamelingsactie of wil je er gewoon wat meer van weten? Neem contact op met onze collega Joyce van Roest via [email protected] of 088-6660333. Ze weet alles van de actie af en staat je graag te woord!