Er zijn bekende evenementen die door en voor Stichting ALS Nederland georganiseerd worden. Je kunt deze sponsoren en je naam eraan verbinden én met een bedrijfsteam meedoen.

De ultieme teambuilding

Als bedrijf laat je je maatschappelijke betrokkenheid zien door een goed doel te steunen. Je verbinden aan een evenement levert behalve aandacht voor jouw bedrijf nog meer op. Samen met je collega’s acties opzetten om geld in te zamelen geeft een gevoel van saamhorigheid. En dan met je team ook nog een geweldige sportieve prestatie leveren: dat is de ultieme teambuilding.

Maurits van Tol
Directeur Pharma Salveo
“Ik besefte het mij niet van tevoren, maar samen met je team aan een goed doel werken brengt mensen echt samen. Iets onzelfzuchtig doen brengt mensen dichter bij elkaar. Het is de beste teambuilding-activiteit die ik ooit heb mogen ervaren. En mijn team is het daar volmondig mee eens.”

Tour du ALS

In 2024 vindt alweer de twaalfde editie van Tour du ALS plaats. Jaarlijks streven we naar maximaal 1.500 deelnemers die ieder € 1.500,- bijeenbrengen, € 1,- voor iedere ALS-patiënt in Nederland.

ALS Sunrise Walk

In de nacht van vrijdag 1 op zaterdag 2 maart 2023 lopen wij samen in Utrecht de zonsopgang tegemoet tijdens De ALS Sunrise Walk. Hiermee zamelen we geld in voor de strijd tegen de dodelijke ziekte ALS. Zet jouw organisatie samen met ons ALS in het licht?

Amsterdam City Swim

De Amsterdam City Swim laat zien dat de grootste stad van Nederland één dag per jaar op grootse wijze uitloopt voor de kleinste ziekte. Het credo van de ACS: Samen zwemmen we ALS de wereld uit! Word jij wavesponsor?

Geef alles voor ALS

In 2021 vond de eerste editie van Geef alles voor ALS plaats. Een evenement waarbij deelnemers door het hele land 1 uur lang alles geven dat ze in zich hebben voor de dodelijke ziekte ALS.

Meer weten over sponsoring?

Wil je ons als organisatie helpen met onze strijd tegen ALS, PSMA en ALS? Marian van Eldik, onze Relatiebeheerder Bedrijven, kan je alles vertellen over de mogelijkheden van sponsoring. Neem contact op via [email protected] of 06-11 45 95 11.