Er zijn bekende evenementen die door en voor Stichting ALS Nederland georganiseerd worden. Je kunt deze sponsoren en je naam eraan verbinden én met een bedrijfsteam meedoen.

De ultieme teambuilding

Als bedrijf laat je je maatschappelijke betrokkenheid zien door een goed doel te steunen. Je verbinden aan een evenement levert behalve aandacht voor jouw bedrijf nog meer op. Samen met je collega’s acties opzetten om geld in te zamelen geeft een gevoel van saamhorigheid. En dan met je team ook nog een geweldige sportieve prestatie leveren: dat is de ultieme teambuilding.

Maurits van Tol
Directeur Pharma Salveo
“Ik besefte het mij niet van tevoren, maar samen met je team aan een goed doel werken brengt mensen echt samen. Iets onzelfzuchtig doen brengt mensen dichter bij elkaar. Het is de beste teambuilding-activiteit die ik ooit heb mogen ervaren. En mijn team is het daar volmondig mee eens.”

Amsterdam City Swim

De Amsterdam City Swim op zondag 29 augustus 2021 laat zien dat de grootste stad van Nederland één dag per jaar op grootse wijze uitloopt voor de kleinste ziekte. Dit jaar is het credo van de ACS: Let’s make Waves!

Tour du ALS

De 9e editie van de Tour du ALS vindt vanwege de coronapandemie dit jaar plaats in het najaar, op zaterdag 11 september 2021. Tour du ALS streeft jaarlijks naar maximaal 1.500 deelnemers die ieder € 1.500,- bijeenbrengen, € 1,- voor iedere ALS-patiënt in Nederland.

Corona

Vorig jaar werden de meeste evenementen helaas afgelast vanwege de coronapandemie. We hopen van harte dat deze dit jaar wel door kunnen gaan. En mocht corona onverhoopt toch een streep door de plannen halen, dan gaan we ervan uit dat we alternatieven kunnen bieden, zoals online events. Met of zonder corona, we blijven ervoor gaan om ons doel, geld inzamelen voor ALS, te bereiken. Hulp van bedrijven en organisaties is daarbij des te harder nodig!

Meer weten over sponsoring?

Wil je ons als organisatie helpen met onze strijd tegen ALS, PSMA en ALS? Marian van Eldik, onze Relatiebeheerder Bedrijven, kan je alles vertellen over de mogelijkheden van sponsoring. Neem contact op via m.vaneldik@als.nl of 06-11 45 95 11.