Elk jaar worden er door heel Nederland diverse evenementen georganiseerd om geld op te halen voor Stichting ALS Nederland.

Deelnemers aan deze evenementen laten zich sponsoren in de strijd tegen ALS en hopen op deze manier zoveel mogelijk geld op te halen voor wetenschappelijk onderzoek en hulpmiddelen voor patiënten. Wij zijn ontzettend blij met en dankbaar voor deze mooie initiatieven!

A Local Swim Westland

Stichting ALS Westland organiseert vanaf 2009 diverse evenementen in de strijd tegen ALS waaronder A Local Swim Westland. Een recreatief en laagdrempelig zwemevenement dat jaarlijks honderden deelnemers trekt.

Amsterdam City Swim

De Amsterdam City Swim is een jaarlijks terugkerend zwemevenement in de hoofdstad van Nederland. Sinds 2011 springen duizenden mensen de Amsterdamse Grachten in voor de strijd tegen ALS. Let's make waves!

Glazenhuis Gramsbergen

Het Glazenhuis Gramsbergen is een 95 uur durende radio-uitzending die jaarlijks plaatsvindt in december. Bekende inwoners van Gramsbergen gaan de uitdaging aan gedurende die 95 uur geen vast voedsel te eten terwijl zij radio maken.

Meerdaags Wandelevenement Venray

Wandel één, twee of drie dagen door de mooie omgeving van Venray. Je hebt keuze uit zes verschillende afstanden, dus er zit altijd wel iets voor je tussen. En zo steun je ook nog eens onderzoek naar ALS, PSMA en PLS!

Mud Masters voor ALS

Ben jij niet vies van een beetje modder? Overwin tijdens Mud Masters voor ALS de meest indrukwekkende obstacles samen met vrienden en onbekenden. Trotseer het uitdagende hindernisparcours en ga deze uitdaging aan voor een wereld zonder ALS.

Nijmeegse Vierdaagse

De Nijmeegse Vierdaagse wordt ook wel de Walk of the World genoemd en niet zonder reden. Van over de hele wereld komen mensen naar Nederland om deel te nemen aan deze vierdaagse wandeltocht. Laat je sponsoren voor het volbrengen van deze uitdaging en draag aan aan onderzoek naar ALS!

Omloop van Zandvoort

Racen met je fiets op hét asfalt van het Formule-1 circuit waar Max Verstappen de Dutch Gran Prix op zijn naam schreef. Hoe gaaf is dat? Fiets mee met de Omloop van Zandvoort, ervaar het spektakel en geniet van een prachtige omgeving.

Tour du Mestreech

De Tour du Mestreech is een exclusieve rally voor klassieke automobielen en moderne sportwagens. Het evenement vindt jaarlijks plaats op de eerste of tweede zaterdag van september en trekt altijd veel bekijks.