Ga samen door de modder voor een wereld zonder ALS.

Mud Masters voor ALS is hét evenement voor mensen die niet vies zijn van een beetje modder. Overwin de meest indrukwekkende obstacles samen met vrienden en onbekenden. Trotseer het uitdagende hindernisparcours gebaseerd op echte mariniersstormbanen en ga deze uitdaging aan voor een wereld zonder ALS.

Mud Masters is geen wedstrijd; het gaat erom dat je samen de finish haalt, je eigen grenzen verlegt en daarmee een prestatie neerzet waar je trots op kan zijn. Durf jij het aan?

Team Mud Masters voor ALS

Word jij onderdeel van team Mud Masters voor ALS? Laat je sponsoren en steun zo het wetenschappelijk onderzoek naar de behandeling voor ALS. No time to lose!

Je kunt op twee data meedoen met Mud Masters voor ALS. In Haarlemmermeer op zondag 11 juni 2023 en in Biddinghuizen op zondag 24 september 2023. Er zijn verschillende afstanden, waardoor iedereen aan Mud Masters mee kan doen.

Doe jij mee?

Geef jezelf op of verzamel jouw team van vrienden, kennissen, familie of collega’s en lever een topprestatie in de strijd tegen ALS, PSMA en PLS. Koop je tickets via Mud Masters en maak een actiepagina aan op ons actieplatform.

Ja, ik wil meedoen

Aftermovie Mud Masters Haarlemmermeer