Wat in 2012 begon als een fietstocht in Frankrijk voor een besloten groep, is uitgemond in een jaarlijks terugkerend sportief evenement. Onder het motto ‘Samen trappen we ALS de wereld uit’ beklimmen fietsers, hardlopers en wandelaars jaarlijks de Mont Ventoux tijdens Tour du ALS.

In 2024 wordt Tour du ALS voor de 12e keer georganiseerd op donderdag 13 juni 2024. Dan beklimmen we massaal de beruchte ‘Kale berg’ om geld op te halen voor onderzoek naar de dodelijke ziekte ALS. Tour du ALS streeft jaarlijks naar maximaal 1.500 deelnemers die ieder € 1.500,- bijeenbrengen, € 1,- voor iedere ALS-, PSMA- of PLS-patiënt in Nederland. Onder de deelnemers zijn ook patiënten, die omringd door een team van vrienden of collega’s de top van de ‘Kale berg’ bereiken.

Samen voor een goed doel

Tour du ALS wordt mede mogelijk gemaakt door de steun van bedrijven en organisaties die willen bijdragen aan de strijd tegen ALS. Als bedrijf of organisatie kun je je op verschillende manieren verbinden aan dit doel. Vanuit de gedachte van maatschappelijk verantwoord ondernemen, maar ook om als bedrijfsteam samen grenzen te verleggen.

‘Life changing event’

Dat dit jou en je bedrijf veel kan opleveren vertelt Maurits van Tol, directeur van Salveo Pharma. Maurits omarmde ALS-patiënt en deelnemer Theo Rommen en fietste samen met hem en zijn team de Mont Ventoux op. Volgens Maurits een ‘life changing event’!

Sponsormogelijkheden

Sponsoren is op vele manieren mogelijk. Zo kun je denken aan het tonen van het bedrijfslogo op onze website, op de kleding van alle deelnemers en tijdens het evenement. Of neem deel met een eigen bedrijfsteam, waarna jullie ervaring kan worden gedeeld op onze website en social media kanalen.

Interesse?

Heb je vragen of interesse in sponsoring? Neem contact op met Marian van Eldik, onze Relatiebeheerder Bedrijven via [email protected] of 06-11 45 95 11. Zij gaat graag met je in gesprek over de mogelijkheden.