Met de ALS Sunrise Walk zetten we samen de ziekte ALS in het licht tijdens een nachtwandeling in Utrecht. Een nieuw, uniek en sfeervol evenement waar je bij wilt zijn.

De 1e editie van de ALS Sunrise Walk vindt plaats in de nacht van vrijdag 11 op zaterdag 12 februari 2022*. Samen met honderden deelnemers zullen wij de zonsopgang tegemoet lopen en geld inzamelen voor de strijd tegen de dodelijke ziekte ALS. Zet jij, samen met ons, ALS in het licht?

Samen zetten we ALS in het licht

Wij geloven dat als we onze krachten bundelen genezing van ALS, PSMA en PLS mogelijk is. Om dit te bewerkstelligen brengen wij mensen en partijen samen om zoveel mogelijk geld op te halen. Geld dat nodig is om onze doelen te behalen. Als bedrijf of organisatie kun je onderdeel uitmaken van deze doelen. Vanuit de gedachte van maatschappelijk verantwoord ondernemen, maar ook om als bedrijfsteam samen grenzen te verleggen.

Sponsormogelijkheden

Sponsoren is op vele manieren mogelijk. Zo kun je denken aan het tonen van het bedrijfslogo op onze website, op de kleding van alle deelnemers en tijdens het evenement. Of neem deel met een eigen bedrijfsteam, waarna jullie ervaring kan worden gedeeld op onze website en social media kanalen.

Interesse?

Heb je vragen of interesse in sponsoring? Neem contact op met Marian van Eldik, onze Relatiebeheerder Bedrijven via m.vaneldik@als.nl of 06-11 45 95 11. Zij gaat graag met je in gesprek over de mogelijkheden.

*De ALS Sunrise Walk zou in eerste instantie plaatsvinden in de nacht van 10 op 11 december 2021. Het evenement is verplaatst naar de nacht van vrijdag 11 op zaterdag 12 februari 2022. We hebben dit besluit moeten nemen vanwege de nieuwe coronamaatregelen die vanaf 28 november 2021 in zijn gegaan. Meer informatie vind je hier.