Met de ALS Sunrise Walk zetten we samen de ziekte ALS in het licht tijdens een nachtwandeling in Utrecht. Een uniek en sfeervol evenement waar je bij wilt zijn.

De tweede editie van de ALS Sunrise Walk vindt plaats in de nacht van vrijdag 10 op zaterdag 11 februari 2023. Samen met honderden deelnemers zullen wij de zonsopgang tegemoet lopen en geld inzamelen voor de strijd tegen de dodelijke ziekte ALS. Zet jij, samen met ons, ALS in het licht?

Samen zetten we ALS in het licht

Wij geloven dat als we onze krachten bundelen genezing van ALS, PSMA en PLS mogelijk is. Om dit te bewerkstelligen brengen wij mensen en partijen samen om zoveel mogelijk geld op te halen. Geld dat nodig is om onze doelen te behalen. Als bedrijf of organisatie kun je onderdeel uitmaken van deze doelen. Vanuit de gedachte van maatschappelijk verantwoord ondernemen, maar ook om als bedrijfsteam samen grenzen te verleggen.

Sponsormogelijkheden

Sponsoren is op vele manieren mogelijk. Zo kun je denken aan het tonen van het bedrijfslogo op onze website, op de kleding van alle deelnemers en tijdens het evenement. Of neem deel met een eigen bedrijfsteam, waarna jullie ervaring kan worden gedeeld op onze website en social media kanalen.

Sfeerimpressie ALS Sunrise Walk

De eerste editie van de ALS Sunrise Walk was een groot succes met bijna 1.000 deelnemers die samen een bedrag inzamelden van meer dan 380.000 euro! Bekijk de aftermovie voor een sfeerimpressie. Word jouw bedrijf onderdeel van dit prachtige evenement?

Interesse?

Heb je vragen of interesse in sponsoring? Neem contact op met Marian van Eldik, onze Relatiebeheerder Bedrijven via m.vaneldik@als.nl of 06-11 45 95 11. Zij gaat graag met je in gesprek over de mogelijkheden.