Sinds 2012 zwommen meer dan 20.000 mensen de Amsterdam City Swim: een uniek zwemevenement door de Amsterdamse grachten, met als doel fondsen te werven voor meer wetenschappelijk onderzoek naar ALS. Inmiddels is al zo’n 15 miljoen euro opgehaald.

ALS is een ongeneeslijke spierziekte. Omdat de oorzaak nog steeds onbekend is, is er nog veel geld voor wetenschappelijk onderzoek nodig. Het relatief geringe aantal ALS-patiënten beperkt de interesse voor financiering van onderzoek door de farmaceutische industrie of overheid. Onderzoek naar ALS is vrijwel volledig afhankelijk van donaties van particulieren en bedrijven.

Let’s make Waves!

De Amsterdam City Swim op zondag 3 september 2023 laat zien dat de grootste stad van Nederland één dag per jaar op grootse wijze uitloopt voor de kleinste ziekte. Met de grootste swim verslaan we de kleinste ziekte door samen in beweging te komen. Duizenden mensen zwemmen 2 km van het Marineterrein naar de Keizersgracht en creëren een grote krachtige golf in de Amsterdamse grachten. Daarom is het motto van de ACS: Let’s make Waves!

Word Wavesponsor

‘Waves’ zijn groepen van 10 zwemmers die met elkaar starten. Zo kunnen bedrijventeams tegen elkaar strijden. De betreffende wave krijgt de naam van de sponsor, die tijdens de start wordt omgeroepen, en een speciaal VIP-programma. Het sponsorship omvat ook open water zwemtrainingen onder professionele begeleiding. Op de eventlocatie kan jij als Wavesponsor gasten ontvangen, inclusief catering. Je ontmoet een interessant zakelijk netwerk dat jaarlijks meezwemt en mixt op sympathieke wijze business en pleasure.

Vitaliteit

Zwemmen in de gracht is ook dé ultieme manier om engagement of thema’s als vitaliteit in de organisatie te bevorderen. Samen een maatschappelijke bijdrage leveren, dat levert jou als bedrijf of organisatie veel op!

Interesse?

Heb je vragen of interesse in sponsoring? Neem contact op met Marian van Eldik, onze Relatiebeheerder Bedrijven via m.vaneldik@als.nl of 06-11 45 95 11. Zij gaat graag met je in gesprek over de mogelijkheden.