Sinds 2012 zwommen meer dan 20.000 mensen de Amsterdam City Swim: een uniek zwemevenement door de Amsterdamse grachten, met als doel fondsen te werven voor meer wetenschappelijk onderzoek naar ALS. Inmiddels is al zo’n 15 miljoen euro opgehaald.

ALS is een ongeneeslijke spierziekte. Omdat de oorzaak nog steeds onbekend is, is er nog veel geld voor wetenschappelijk onderzoek nodig. Het relatief geringe aantal ALS-patiënten beperkt de interesse voor financiering van onderzoek door de farmaceutische industrie of overheid. Onderzoek naar ALS is vrijwel volledig afhankelijk van donaties van particulieren en bedrijven.

Zwem mee voor ALS

Ieder jaar organiseert de Amsterdam City Swim een uniek en impactvol zwemevenement in de Amsterdamse grachten om zoveel mogelijk geld op te halen voor Stichting ALS Nederland. Zolang er nog geen behandelmethode voor ALS is, is dit hard nodig. Daarom is het motto van de ACS: Zwem mee voor ALS.

Zakelijke deelname

Zakelijke deelname aan de Amsterdam City Swim is speciaal voor bedrijven en organisaties die samen met collega’s of zakenrelaties willen meedoen. Wil je als (MKB) bedrijf meedoen? Dan kun je je inschrijven als Business Team. Je maakt zelf het bedrijf aan en kiest het aantal kaarten. Hierna ontvang je een factuur die aftrekbaar is voor de belasting.

Pak het grootser aan en ga voor meer zichtbaarheid en benefits voor jouw bedrijf met het Wave Sponsor Pakket. Aan iedere wave (shift waarin 100 zwemmers tegelijk starten) wordt een Wave Sponsor gekoppeld. Naast 10 zwemmers van jouw bedrijf, zwemmen er dus nog 90 andere mensen mee. Zo heb je als bedrijf, naast een onvergetelijke dag, extra zichtbaarheid. Het sponsorship omvat ook extra’s voor de zwemmers, zoals een open water training, catering tijdens de eventdag en toegang tot het zakelijke ACS netwerk. Een sympathieke wijze om als bedrijf maatschappelijk bij te dragen.

Vitaliteit

Zwemmen in de gracht is ook dé ultieme manier om engagement of thema’s als vitaliteit in de organisatie te bevorderen. Samen een maatschappelijke bijdrage leveren, dat levert jou als bedrijf of organisatie veel op!

Interesse?

Heb je vragen of interesse in sponsoring? Neem contact op met Marian van Eldik, onze Relatiebeheerder Bedrijven via [email protected] of 06-11 45 95 11. Zij gaat graag met je in gesprek over de mogelijkheden.