Het ALS Financieel Diner is een sterrendiner voor en door financials, onder leiding van chefkok Ramon Beuk.

Editie 2023

De eerste editie van het ALS Financieel Diner vond plaats op donderdag 31 oktober 2023 in de Volksbank en was een groot succes. Onder leiding van Ramon Beuk bereidden tientallen financials in de keuken een sterrendiner voor honderden financials in de zaal. Dankzij de verkochte couverts, een veiling met gave, unieke items en de vasthoudendheid van gastvrouw Natasja Froger en veilingmeesters Loek Peters en Gerard Ekdom, kijken we terug op een bijzonder geslaagde avond.

Het doel van het evenement was tweeledig: zoveel mogelijk geld ophalen voor onderzoek naar ALS en projecten die de kwaliteit van zorg en leven van patiënten verbeteren en een jaarlijks terugkerend evenement neerzetten. Met een fantastische opbrengst van €214.694 en een projectgroep die al druk bezig is met de voorbereidingen voor de 2024 editie, hebben we beide doelen ruimschoots behaald!

Terublik 2023 editie

Editie 2024

Ben jij werkzaam in de financiële branche? Dan is het ALS Financieel Diner is voor jou(w bedrijf)! Dit jaar stelt De Goudse Verzekeringen hun mooie kantoor beschikbaar voor weer een overheerlijk diner op donderdag 7 november en de voorbereidingen zijn alweer in volle gang. Reserveer een tafel of sponsor dit mooie evenement. Welke optie je ook kiest, je bent sowieso verzekerd van een fantastische avond óf uitgebreide exposure. Kijk voor meer informatie op alsfinancieeldiner.nl.

Bernardo Walta
Directeur Commercie
"In 2023 zijn wij hard getroffen door de diagnose ALS bij onze directeur Leo Remijn van de Zeeuwse Verzekeringen. We ervaren daardoor van dichtbij hoe oneerlijk deze ziekte is. Daar moet een einde aan komen. Het is voor ons daarom een grote eer dat wij tijdens ons 100-jarig bestaan de kans krijgen gastheer te zijn van dit mooie initiatief. We gaan voor een recordopbrengst."
Meer weten?

Wil je meer informatie over het ALS Financieel Diner of de verschillende sponsormogelijkheden bespreken? Stuur een e-mail naar [email protected] of neem contact op met Patricia Boer (06-24929709), Indra Frishert (06-28641792) of Antoinette Kalkman (06-20836907).

E-mail: [email protected] 
Website: alsfinancieeldiner.nl