Registreren als nabestaande

Ben jij partner of familielid van een overleden ALS-, PSMA- of PLS-patiënt? Registreer je dan via het formulier hieronder als nabestaande. Zo houden we je op de hoogte van relevante onderwerpen voor nabestaanden (partners en familieleden) en informeren wij jou over activiteiten die worden georganiseerd ten behoeve van nabestaanden, zoals de Nabestaandendag.

Nabestaandendag 2021
Op 2 november 2021 zal de Nabestaandendag (laten we hopen!) plaatsvinden op een prachtige locatie: Kasteel de Schaffelaar in Barneveld. Noteer deze datum alvast in jouw agenda! Heb jij je al ingeschreven als nabestaande bij Stichting ALS Nederland? Dan ontvang je automatisch een uitnodiging voor de Nabestaandendag per e-mail. Heb je dit nog niet gedaan en wil je deze dag wel bijwonen? Registreer je dan snel via onderstaand formulier!

  • Wanneer je je registreert als nabestaande, informeren we je wanneer we een Nabestaandendag organiseren en sturen we je informatie speciaal voor lotgenoten.
  • Wil je op hoogte blijven van ontwikkelingen op het gebied van onderzoek naar ALS en onze andere activiteiten? Schrijf je dan hieronder in voor onze nieuwsbrief. Vanzelfsprekend gaan we zorgvuldig om met je gegevens. Meer hierover lees je in ons privacybeleid.
  • Heb je vragen? Neem gerust contact opnemen met onze Relatiebeheerder Nabestaandencontact Anja Bramsen, via a.bramsen@als.nl