Traditiegetrouw voert 3FM Serious Request in de week voor kerst actie voor een goed doel en zetten de dj’s zich dag en nacht in om zoveel mogelijk geld in te zamelen. Dit jaar heeft 3FM Serious Request gekozen voor Stichting ALS Nederland. Een geweldige opsteker voor iedereen die zich inzet voor de strijd tegen ALS, PSMA en PLS. 

Glazen Huis Nijmegen

Van 17 t/m 24 december staan de radiozender, alle online kanalen en de socials van 3FM volledig in het teken van Serious Request. Er wordt 24 uur per dag live radio en online content gemaakt vanuit het Glazen Huis op de Grote Markt in Nijmegen. Welke 3FM-dj's dit jaar in het Glazen Huis actievoeren wordt nog bekend gemaakt.

Keihard nodig

Onze hoop is dat ALS in de nabije toekomst een behandelbare ziekte wordt in plaats van een doodvonnis. Het geld dat dit mooie evenement oplevert, is keihard nodig voor meer onderzoek. Maar ook voor hulpmiddelen en optimale zorg voor patiënten. Want wanneer je de diagnose ALS krijgt, gaat het niet alleen om overleven maar ook om de kwaliteit van leven. Het is tijd om door te pakken. Geen tijd te verliezen!

De komende maanden

Houd onze website en socials in de gaten want in aanloop naar 17 december wordt er op verschillende manieren aandacht gevraagd voor 3FM Serious Request. Ook jij kunt daarbij helpen! Hoe?

  • Maak je eigen 3FM Serious Request actie aan op het actieplatform. Heb je een waanzinnig goed idee en wil je daarover sparren met ons? Mail naar [email protected]. Nieuwsgierig naar alle acties die al zijn gestart? Bekijk alle acties op de kom in actiepagina van NPO 3FM.
  • Kom met jouw bedrijf of organisatie in actie (op een ludieke manier). Heb je een idee? Vul het formulier in en laat het ons alvast weten.
  • Reserveer een gastcollege met jouw school. Vanaf september geven we gastcolleges op scholen. Ook iets doen met jouw school? Vul het formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.
  • Geef je op als vrijwilliger. Er zijn veel handjes nodig in december. Meer weten? Geef je op via het formulier.
Help jij mee?

3FM Serious Request is bedoeld om Nederland te verbinden maar bovenal in actie te laten komen om zoveel mogelijk geld op te halen voor ALS. Geld dat keihard nodig is. Help jij mee? Klik op één van onderstaande buttons om je middels een formulier aan te melden met jouw school, jouw bedrijf/organisatie óf als vrijwilliger en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Alleen met jullie hulp maken we van 3FM Serious Request een weergaloos succes!

Kom in actie met jouw school

Word vrijwilliger

Kom in actie met jouw organisatie

Op een andere manier in actie komen? Mail naar [email protected]. We horen graag van je!