Mobiliseer jouw netwerk

Gebruik de teksten & beelden op deze pagina om iedereen te enthousiasmeren voor 3FM Serious Request! Met jouw hulp krijgen we een groter bereik. Samen kunnen we ervoor zorgen dat heel Nederland in beweging komt voor 3FM Serious Request 

Promoot ‘Kom in actie’

Ons doel is dat heel Nederland in actie komt voor 3FM Serious Request. Attendeer jouw familie, vrienden en bekenden erop dat de opbrengst van het Glazen Huis dit jaar bestemd is voor de strijd tegen ALS en motiveer hen om in actie te komen. Hieronder kan je enkele teksten downloaden die het extra makkelijk maken om de oproep te delen.

Benader scholen

Benader een school die jij goed kent. Onze enthousiaste professionele gastlesvrijwilligers staan klaar om door heel Nederland gastlessen te verzorgen. De kinderen leren meer over de ziekten ALS, PLS en PSMA én ze gaan aan de slag met het bedenken van een eigen actie voor 3FM Serious Request. Als knallende afsluiter kan de school een bezoek brengen aan het Glazen Huis in Nijmegen.

Materiaal om contact op te nemen met een school

Wij hebben alvast wat teksten uitgeschreven die je gemakkelijk en snel kunt delen met de directeur of een leerkracht van een school die jij goed kent. 

Download WhatsApp-bericht

Download voorbeeldmail

Download beeldmateriaal

Vraag vrijwilligers

Ken jij iemand die geschikt is voor een vrijwilligersfunctie in de week van 17 t/m 24 december? Laat diegene weten dat we nog op zoek zijn naar vrijwilligers voor het Glazen Huis. We zoeken publieksbegeleiders, collectanten, ondersteuning voor bij de chequebox en medewerkers webcare. Voor ieder wat wils dus!

Materiaal om vrijwilligers te benaderen

Met deze teksten en beelden kan jij iedereen uit jouw netwerk gemakkelijk en snel benaderen voor een vrijwilligersfunctie bij 3FM Serious Request.

Download WhatsApp-bericht

Download voorbeeldmail

Download tekst social media 

Download beeldmateriaal

 

Tips & Tricks om jouw hulpvraag zo goed mogelijk uit te zetten

  • Gebruik jouw persoonlijke verhaal/ervaring met de ziekte ALS in je berichten.
  • Vertel wat er met het opgehaalde geld gaat gebeuren. 3FM Serious Request haalt geld op voor het onderzoek naar de oorzaak en behandeling van ALS, PSMA en PLS. Ook wordt er geld ingezameld voor hulpmiddelen om patiënten en naasten een betere kwaliteit van leven te geven.
  • Vraag of jouw netwerk het bericht wil delen met zijn/haar netwerk, zodat jouw bericht een kettingreactie veroorzaakt.
  • Maak je bericht niet te lang als je deze op social media deelt, om ervoor te zorgen dat zoveel mogelijk mensen het lezen.
  • Voeg op social media een persoonlijke foto of een door ons gemaakte afbeelding toe. Dit zorgt ervoor dat jouw bericht extra aandacht trekt.
  • Kom je er niet uit? Wij helpen je graag! Onderaan deze pagina vind je de contactgegevens van Team Acties & Events. Stuur hen een bericht als je een vraag hebt.