Speel jij de sterren van de hemel met jouw toneelclub? Rock jij het podium met je band of breng je mensen in vervoering met jouw stem? Zet je talent in en organiseer een cultureel avondje met een benefietconcert of -voorstelling. Ook leuk: een filmavond voor vrienden en bekenden. Vraag ze om een bijdrage voor Stichting ALS Nederland.

Organiseer een tof muziek- of zangoptreden

Treed op met je toneel- of cabaretclub

Organiseer een filmavond bij jou thuis of in het buurthuis

Of geef een huiskamerconcert of zangoptreden bij jou thuis!

In actie komen en geld inzamelen voor onderzoek naar ALS? Makkelijker dan je denkt! Zo doe je dat:

Stap 1: Meld je culturele activiteit bij ons aan

Ga je een culturele activiteit organiseren waarbij mensen direct aan jou betalen en je in één keer een bedrag wilt storten? Dat bedrag kun je overmaken op onze bankrekening NL50 INGB 0000 100000. Meld je actie wél bij ons aan, zodat we je kunnen helpen deze tot een succes te maken!

Meld je actie aan

Stap 2: Gebruik de toolkit

Met onze handige toolkit met tips, downloads, beeldmateriaal en logo’s helpen we je op weg naar succes! Bekijk op onze toolkitpagina wat je kunt downloaden en aanvragen om jouw actie te ondersteunen.

Stap 3: Zet jouw actie extra kracht bij

Kleur jouw actie oranje met promotiemateriaal als vlaggen, folders, t-shirts of polsbandjes. Je bestelt dit in bruikleen of tegen een kleine vergoeding via onze webshop.

Meld je actie aan

Tip!

Wil je jouw actie groter maken en jouw vrienden, kennissen, collega’s en familieleden laten zien dat je actievoert voor Stichting ALS Nederland? Maak dan een actiepagina op ons actieplatform aan zodat jij jouw actie makkelijk kunt delen en zij jou makkelijk en veilig kunnen sponsoren. Ook contant geld kun je via deze pagina storten.

Toch liever een ander soort actie? Ga terug naar de ALS Actiehulp.

Wil je toch geen actie doen, maar wel een financiële bijdrage leveren? Steun dan een actie van iemand anders of doneer direct. Heel veel dank voor jouw steun.