Ben je sportief én een organisatietalent? Ga dan de (sportieve) uitdaging aan en organiseer een sportwedstrijd! Voetbal, tennis, judo of volleybal; als het maar leuk is en geld oplevert voor ALS-onderzoek. Een mooie challenge, bijvoorbeeld het doen van een recordaantal squats of burpees, is ook een goed idee.

Organiseer een voetbalwedstrijd, bijvoorbeeld met je school

Of pak een racket en sla ALS de wereld uit

Daag je vrienden uit in een sportieve challenge

Organiseer een challenge: wie zet de meeste stappen in een maand tijd?

Of organiseer een sportieve wedstrijd, wat dan ook!

In actie komen en geld inzamelen voor onderzoek naar ALS? Makkelijker dan je denkt! Zo doe je dat:

Stap 1: Maak een actiepagina voor jouw sportwedstrijd aan op ons actieplatform

Laat jouw vrienden, kennissen, collega’s en familieleden zien dat je een sportwedstrijd organiseert voor Stichting ALS Nederland. Via jouw actiepagina kunnen ze jou makkelijk en veilig sponsoren. Krijg je contant geld binnen? Dan kun je dit via deze pagina storten.

Start direct je sportieve actie

Stap 2: Gebruik de toolkit

Met onze handige toolkit met tips, downloads, beeldmateriaal en logo’s helpen we je op weg naar succes! Bekijk op onze toolkitpagina wat je kunt downloaden en aanvragen om jouw actie te ondersteunen.

Stap 3: Zet jouw actie extra kracht bij

Kleur jouw actie oranje met promotiemateriaal als vlhttps://anderssportief.alsacties.nl/participate/how-to-participateaggen, folders, t-shirts of polsbandjes. Je bestelt dit in bruikleen of tegen een kleine vergoeding via onze webshop.

Maak jouw actiepagina aan

Tip!

Voor sommige acties, waarbij mensen direct aan jou betalen, heb je niet per se een actiepagina nodig. Meld je actie in dit geval wel hier aan, zodat we je kunnen helpen deze tot een succes te maken.

Toch liever een ander soort actie? Ga terug naar de ALS Actiehulp.

Wil je toch geen actie doen, maar wel een financiële bijdrage leveren? Steun dan een actie van iemand anders of doneer direct. Heel veel dank voor jouw steun.