Trek je wandelschoenen aan om met een wandelactie geld in te zamelen voor onderzoek naar ALS. Beklim een berg of loop een bekende wandelroute, zoals het Pieterpad, en laat je sponsoren. Of organiseer een mooie themawandeling, in de natuur of langs de culinaire hotspots in jouw stad. Een record zetten op de loopband mag natuurlijk ook!

Loop het Pieterpad voor ALS, of een mooie route in het buitenland

Organiseer een wandeltocht met een bijzonder thema

Of bedwing die hoge top die al lang op je lijstje stond!

In actie komen en geld inzamelen voor onderzoek naar ALS? Makkelijker dan je denkt! Zo doe je dat:

Stap 1: Maak een actiepagina voor jouw wandelactie aan op ons actieplatform

Laat jouw vrienden, kennissen, collega’s en familieleden zien dat je een wandelactie doet voor Stichting ALS Nederland. Via jouw actiepagina kunnen ze jou makkelijk en veilig sponsoren. Krijg je contant geld binnen? Dan kun je dit via deze pagina storten.

Start direct je wandelactie

Stap 2: Gebruik de toolkit

Met onze handige toolkit met tips, downloads, beeldmateriaal en logo’s helpen we je op weg naar succes! Bekijk op onze toolkitpagina wat je kunt downloaden en aanvragen om jouw actie te ondersteunen.

Stap 3: Zet jouw actie extra kracht bij

Kleur jouw actie oranje met promotiemateriaal als vlaggen, folders, t-shirts of polsbandjes. Je bestelt dit in bruikleen of tegen een kleine vergoeding via onze webshop.

Maak jouw actiepagina aan

Tip!

Voor sommige acties, waarbij mensen direct aan jou betalen, heb je niet per se een actiepagina nodig. Meld je actie in dit geval wel hier aan, zodat we je kunnen helpen deze tot een succes te maken.

Toch liever een ander soort actie? Ga terug naar de ALS Actiehulp.

Wil je toch geen actie doen, maar wel een financiële bijdrage leveren? Steun dan een actie van iemand anders of doneer direct. Heel veel dank voor jouw steun.