Wat leuk dat je een armbandje gaat weggeven of juist hebt gekregen! We zijn heel dankbaar dat je hiermee bijdraagt aan de strijd tegen ALS, PSMA en PLS.

Even voorstellen

Heb je Debby en Monique al voorbij zien komen op onze socials? Zij zijn de gezichten van deze ‘In Good & Bad Times’-actie. Debby van Kledingzaak Dejacque promoot de ‘In Good & Bad Times’ armbanden in haar veelbekeken fashionvideo’s. Monique is om heel persoonlijke redenen bij deze actie betrokken. Afgelopen juni kreeg ze te horen dat ze de diagnose PLS, een vorm van ALS, heeft. In deze video gaan ze samen in gesprek over de ziekte van Monique, wat dit met haar doet en waarom geld voor onderzoek heel hard nodig is.

Deel jouw verhaal!

Monique legt in onderstaande video uit waarom ze vriendin Petra een armbandje geeft: “Je bent er voor mij, werkelijk waar elke dag.”

Heb jij ook een mooi vriendschapsverhaal dat je met ons wilt delen? Neem een soortgelijke video op of stuur een foto met uitleg. Wie weet, delen we jouw verhaal via onze socials!

Stuur een mail

Voortgang onderzoek

Per set armbanden gaat €15 naar de strijd tegen ALS. Maar misschien vraag je je af: waar gaat dit geld eigenlijk heen? Stichting ALS Nederland steunt onderzoek naar de oorzaak en behandeling van ALS. Ook financieren we projecten die de kwaliteit van zorg en leven van patiënten en hun naasten verbeteren.

In onderstaande video vertelt Leonard van den Berg, coördinator bij het ALS Centrum in Utrecht, over de laatste stand van zaken met betrekking tot onderzoek naar ALS, PSMA en PLS.

 

Doneer direct

Voor onderzoek naar de oorzaak en behandeling van ALS. Geen tijd te verliezen.