De Amsterdam City Swim is de ultieme open water uitdaging door de grachten van Amsterdam. Dit mooie evenement is niet meer weg te denken uit de hoofdstad, al jarenlang trekt het duizenden deelnemers en vrijwilligers. In 2012 deed zelfs Koningin Maxima mee!

Elfde editie

De Amsterdam City Swim bestaat 11 jaar en daarom springen we zondag 3 september met z’n allen de Amsterdamse grachten in. Let’s make waves!

Zwem jij ALS de wereld uit?

Je kunt je vanaf nu inschrijven voor Amsterdam City Swim 2023. Waag de sprong, laat je toejuichen door honderden toeschouwers en draag bij aan onderzoek naar ALS en een betere kwaliteit van zorg en leven voor patiënten en hun naasten.

Inschrijven

Aftermovie Amsterdam City Swim 2022

De lustrumeditie van de Amsterdam City Swim was een groot succes. Op zondag 28 augustus sprongen ruim 2500 deelnemers de Amsterdamse grachten in om geld op te halen voor ALS, PSMA en PLS. En dat laatste is ruimschoots gelukt! Aan het einde van de dag stond er een prachtig bedrag van €1.142.581 op de teller. Fantastisch! Bekijk de aftermovie en laat je overhalen ook de sprong te wagen.

Contactgegevens organisatie

Stichting Amsterdam City Swim
Van Hengellaan 25
1217 AR Hilversum
035 – 3032000

E-mail: [email protected]
Website: amsterdamcityswim.nl

Facebook: facebook.com/amsterdamcityswim
Instagram: instagram.com/amsterdamcityswim
Twitter: @amsterdamcitysw
YouTube: youtube.com/amsterdamcityswim