Deelnemen aan de Tour du ALS vraagt om daadkracht en een grootse sportieve prestatie: het bedwingen van de Mont Ventoux. Centraal die dag staat de saamhorigheid: samen trappen we ALS, PSMA en PLS de wereld uit!

Twaalfde editie

De 12e editie van de Tour du ALS vindt plaats op donderdag 13 juni 2024. Honderden fietsers, hardlopers en wandelaars bedwingen de beruchte Kale berg in de strijd tegen ALS, PSMA en PLS.

Die strijd gaat door totdat we een oplossing hebben gevonden. Ga jij samen met ons de uitdaging aan? Schrijf je vandaag nog in voor een unieke en onvergetelijke ervaring voor het leven die je deelt met familie en vrienden!

Ik doe mee

Aftermovie Tour du ALS 2023

Na maandenlange sportieve voorbereiding stonden we op donderdag 8 juni 2023 voor de 11e keer aan de voet van de Mont Ventoux. Ruim 760 deelnemers beklommen onder luid gejuich van vele honderden supporters al wandelend, rennend of fietsend de Kale Berg, met maar één ding voor ogen: ALS de wereld uit trappen! Nog niet overtuigd of je wilt deelnemen aan de 12e editie van Tour du ALS? Laat je inspireren en bekijk de aftermovie van Tour du ALS 2023!

Meer weten?

E-mail: [email protected]
Website: tourduals.nl

Facebook: facebook.com/tourdualsNL
Instagram: instagram.com/tourduals