Op 21 juni, Wereld ALS Dag, lanceren we om 11.00 uur de nieuwe online uitzending Tijd voor ALS.

Bekijk de uitzending

Inhoud programma

Het programma, dat wordt gepresenteerd door Natasja Froger, gaat in op alles waar je mee te maken krijgt na de diagnose ALS, PSMA of PLS, of als iemand in je nabije omgeving daar mee te maken heeft.

Aan de hand van interviews, inzicht in wetenschappelijke ontwikkelingen en gesprekken met onderzoekers, patiënten, naasten, verzorgers, initiatiefnemers en familieleden komen verschillende onderwerpen en fases voorbij. 

Van een uitgebreide update van Leonard van den Berg, hoofd van het ALS Centrum, tot een interview met revalidatiearts Esther Kruitwagen, gesprekken met patiënten en naasten en heel veel handvatten hoe om te gaan met het leven met ALS, PSMA en PLS. 

Waar te bekijken?

Tijd voor ALS is vanaf 21 juni 2022 te bekijken op  als.nl/uitzending-tijd-voor-als. 

 

Sneak Preview

Tijd voor ALS wordt gepresenteerd door Natasja Froger. In deze teaser vertelt zij jou waarom je de uitzending niet wil missen.


Goed om te weten!
  • De verschillende onderwerpen die voorbij komen, zijn (achteraf) ook in losse fragmenten te bekijken.
  • Tijdens de uitzending wordt van 11:00 – 12:15 uur een livechat georganiseerd waarin iedereen terecht kan met persoonlijke vragen over de ziekten ALS, PSMA en PLS. 

Bij de productie van de uitzending Tijd voor ALS werkt Stichting ALS Nederland nauw samen met patiëntenvereniging ALS Patients Connected en ALS Centrum Nederland.