Geen tijd te verliezen.

De klok tikt. ALS is nog steeds een dodelijke ziekte. De financiering van essentieel wetenschappelijk onderzoek naar de oorzaak en behandeling van ALS, PSMA en PLS is afhankelijk van donaties. Met onze nieuwe landelijke campagne ‘Geen tijd te verliezen.’ hopen wij zoveel mogelijk geld op te halen. Want zolang er geen werkend medicijn is, kost ALS mensenlevens. Daarnaast is ALS-patiënten maar weinig tijd gegund.

Na de eerste symptomen leven patiënten gemiddeld 3 tot 5 jaar. En deze tijd met hun dierbaren is kostbaar. Daarom financieren wij ook projecten die de kwaliteit van zorg en leven van patiënten en hun naasten verbeteren. Het afgelopen jaar zijn onze inkomsten door het cancelen van fondsenwervende evenementen met meer dan 50% teruggelopen. Juist daarom moeten we blijven strijden, nieuwe acties opstarten en nog meer geld ophalen. Geen tijd te verliezen.

Lees interviews nabestaanden campagne

Alle nabestaanden die deelnemen aan onze nieuwe campagne hebben hier een eigen reden voor. Zo geeft Marjan aan dat ze hoopt het verlies van haar zoon Nicky op deze manier een plek te kunnen geven en ziet Faina haar deelname als een eerbetoon aan haar moeder. Hieronder vind je de indrukwekkende verhalen van alle nabestaanden.