Ga midden in de nacht met ons op pad in de nacht van vrijdag 10 op zaterdag 11 februari 2023. Tijdens de ALS Sunrise Walk loop je in Utrecht een afstand van 25 of 15 kilometer*, de zonsopgang tegemoet. Wandel je mee?

Ja, ik loop mee!

Samen zetten we ALS in het licht 

Samen met honderden anderen loop je in het donker door het historische Utrecht. Dit maakt de ALS Sunrise Walk een unieke en sfeervolle ervaring. Met lampjes aan de kleding zetten we samen ALS op een mooie manier in het licht. Met als doel om geld in te zamelen voor onderzoek naar de oplossing voor ALS, PSMA en PLS.

Loop mee voor een dierbare 

Sjaak Boer is één van wandelaars die vorig jaar heeft meegedaan en opnieuw meedoet. Sjaak: ‘Mijn vader en mijn zus zijn allebei overleden aan ALS. Daarom loop ik mee. Vorig jaar kon m’n zus nog een stukje meelopen. Nog geen halfjaar later is ze al overleden. Er moet een omslagpunt komen, zodat er een behandeling komt voor mensen met ALS!”

Geen tijd te verliezen

Patiënten die de diagnose ALS, PSMA of PLS krijgen, hebben geen tijd te verliezen. Er is dringend geld nodig voor onderzoek naar de oorzaak van deze ziekten en het vinden van een medicijn. Loop mee en laat je voor je wandeling sponsoren.

Schrijf je in

* Het is ook mogelijk een route van 5 kilometer te lopen. Deze route is speciaal bedoeld voor mensen die fysiek niet in staat zijn een langere afstand af te leggen. Tijdens de vorige editie deden meerdere patiënten mee met (een deel van) de laatste 5 kilometer.