Zet jouw spieren in voor mensen die hun spieren niet meer kunnen gebruiken. Meedoen aan een evenement als Mud Masters zit er voor ALS-patiënten (meestal) niet in. Daarom dagen we jou uit! Ga de fysieke strijd aan en laat je sponsoren. Zo help jij mee om geld in te zamelen voor onderzoek naar de oorzaak en behandeling van ALS, PSMA en PLS. No time to lose!

De modder in voor ALS

Mud Masters is hét evenement voor mensen die niet vies zijn van een beetje modder. Samen met vrienden en onbekenden trotseer je een ruig hindernisparcours vol indrukwekkende ‘obstacles’. Het wordt afzien, maar gesteund door andere deelnemers haal jij de finish. Mud Masters leave no one behind!

Twee edities Mud Masters voor ALS

Ga de uitdaging aan en draag bij aan een wereld zonder ALS. Geef jezelf op of verzamel een team van vrienden, kennissen, familie of collega’s en lever een topprestatie in de strijd tegen ALS, PSMA en PLS. Je kunt op twee data meedoen aan Mud Masters voor ALS: op zondag 11 juni in Haarlemmermeer en op zondag 24 september in Biddinghuizen. Je kunt kiezen uit een parcours van 6, 12, 16 of 42 km óf je doet met het hele gezin mee aan de speciale Family Edition.

Schrijf je in 

Bekijk de aftermovie van vorig jaar