Vandaag hebben wij als organisatie van Tour du ALS met pijn in ons hart besloten om Tour du ALS, die op 11 juni voor de 9e keer zou plaatsvinden, niet door te laten gaan. Gezien de ontwikkelingen rondom het coronavirus zijn wij genoodzaakt om dit besluit te nemen, omdat de gezondheid en veiligheid van alle ALS-patiënten, deelnemers en andere aanwezigen onze eerste prioriteit is. Daarnaast is het financieel niet verantwoord om in deze omstandigheden met de organisatie door te gaan.

Consequenties afgelaste Tour du ALS

Dat Tour du ALS in 2020 niet door gaat roept ongetwijfeld veel vragen op. De komende dagen zullen wij hard werken om alle consequenties in beeld te brengen en besluiten hoe we omgaan met inschrijfgelden, ingezameld sponsorgeld etc. We zullen hier uiterlijk donderdag 2 april duidelijkheid over geven en deze informatie met jullie delen zoals jullie dat gewend zijn van ons.

Wij blijven ons als stichting even hard inzetten om geld in te zamelen voor ALS, PSMA en PLS, want onze strijd tegen deze genadeloze ziekte gaat gewoon door.