Zeeland

Team Zeeland

Team Zeeland bestaat uit een groep van ruim 40 vrijwilligers, verdeeld over 3 regio’s van Zeeland: Walcheren, de Bevelanden en Schouwen-Duiveland). Onder de paraplu van ALSZeeland (gestart in 2009) organiseren zij regionale activiteiten waarbij gebruik wordt gemaakt van elkaars kennis en kunde. 

ALSZeeland grijpt elke mogelijkheid aan om de ziekte ALS onder de aandacht te brengen onder andere door de organisatie van een jaarlijkse ALS-dag. Daarnaast organiseren zij fiets-, zwem- en wandelevenementen en een leuke vrijdagmarkt.

Krachten bundelen

Op de website van ALSZeeland vind je alle door hen georganiseerde activiteiten. Daarnaast helpen zij graag waar mogelijk bij (andere) Zeeuwse sponsoractiviteiten voor ALS. Dus ben jij van plan een fondsenwervend evenement te organiseren in de regio Zeeland? Dan komen zij graag met jou in contact om de mogelijkheden te bespreken. 

Enthousiaste vrijwilligers gezocht

Team Zeeland is op zoek naar vrijwilligers! Woon jij in de regio Zeeland en lijkt het jou leuk om op een laagdrempelige manier bij te dragen aan de strijd tegen ALS? Ga naar de website voor meer informatie.

Meer informatie?

E-mail algemeen: [email protected]
E-mail aanmelden vrijwilligers: [email protected]
Website: www.alszeeland.nl 
Facebook: www.facebook.com/ALS-Zeeland

Adres: Team Zeeland, Wielingenlaan 3, 4382 BL Vlissingen
Telefoonnummer: 0118-418983

Team Zeeland steunen?

IBAN NL 61 RABO 0168 8271 66
t.n.v. Stichting ALSZeeland