Bedankt dat je een periodieke schenking wilt doen aan de strijd tegen ALS, PSMA en PLS! Je kunt de schenkingsovereenkomst online en per post indienen. Wil jij de overeenkomst graag via de post laten vastleggen? Op deze pagina vind je hierover alle informatie.

Schenkingsovereenkomst via de post vastleggen

  • Download de schenkingsovereenkomst en vul deze in om een periodieke schenking in te dienen.
  • In dit formulier geef je aan of je jouw gift met een automatische incasso wilt overmaken. Bij een automatische incasso weet je zeker dat jouw gift op tijd is bijgeschreven op onze rekening en hoef je er verder niet naar om te kijken. Download hiervoor een voorbeeld betalingsvolmacht. Deze volmacht lever je met jouw schenkingsovereenkomst in door de documenten op te sturen naar:
    • Stichting ALS Nederland, t.a.v. Anja Bramsen, Koninginnegracht 7, 2514 AA Den Haag
    • zonder postzegel naar: Antwoordnummer 16090, 2501 VE Den Haag
    • per mail naar: info@als.nl

Als wij de schenkingsovereenkomst ontvangen hebben, sturen we een getekend exemplaar retour. Ontvang je de voorbeeldovereenkomst en/of de betalingsvolmacht liever per post? Stuur een mail naar info@als.nl. Dan sturen we je graag een exemplaar toe.

Schenkingsovereenkomst 

Betalingsvolmacht 

Sluit je de overeenkomst toch liever online af? 
Vul de online overeenkomst in en teken deze digitaal. Na het invullen ontvang je een automatische bevestiging en een bevestigingsmail met meer informatie. Let op: nadat je de online overeenkomst hebt afgerond, kan je geen wijzigingen meer doorvoeren.

Contact
Heb je vragen? Neem dan contact op met onze collega Anja Bramsen. Zij helpt je graag verder! Hieronder staan haar contactgegevens.