Bedankt dat je een periodieke schenking wilt doen aan de strijd tegen ALS, PSMA en PLS! Je kunt de schenkingsovereenkomst via mail of per post indienen. Op deze pagina vind je hierover alle informatie.

  • Download de schenkingsovereenkomst en vul deze in om een periodieke schenking in te dienen.
  • In dit formulier geef je aan of je jouw gift met een automatische incasso wilt overmaken. Bij een automatische incasso weet je zeker dat jouw gift op tijd is bijgeschreven op onze rekening en hoef je er verder niet naar om te kijken.

Per mail: vul de overeenkomst digitaal in en onderteken deze (dit kan ook digitaal). Mail het formulier naar [email protected] t.a.v. Anja Bramsen. Wij sturen dan het document met het transactienummer en onze handtekening zo snel mogelijk terug.

Per post: print de overeenkomst (of bel ons, we sturen graag een print op) en zend beide ingevulde exemplaren in een envelop zonder postzegel naar ons op. Na verwerking sturen wij het ‘exemplaar voor schenker’ met daarop het transactienummer en onze handtekening retour. Het formulier scannen en naar ons mailen kan natuurlijk ook.

  • Stichting ALS Nederland, t.a.v. Anja Bramsen, Koninginnegracht 7, 2514 AA Den Haag
  • zonder postzegel naar: Antwoordnummer 16090, 2501 VE Den Haag
  • per mail naar: [email protected]
  • bewaar het transactienummer dat je van ons krijgt goed, dit heb je mogelijk nodig voor je belastingaangifte

Schenkingsovereenkomst 

Contact
Heb je vragen? Neem dan contact op met onze collega Anja Bramsen. Zij helpt je graag verder! Hieronder staan haar contactgegevens.