Patiëntencontact

Stichting ALS Nederland werft fondsen voor wetenschappelijk onderzoek naar de ziekte en zet zich in om de naamsbekendheid te vergroten. Maar daarnaast maken wij ons ook hard voor de patiënten die op dit moment worden geconfronteerd met de ziekte. Daarom streven wij naar de meest optimale kwaliteit van zorg en leven van deze mensen.

Wij voorzien patiënten van informatie in bijvoorbeeld ons magazine en onze (patiënten) nieuwsbrief. Daarnaast informeren wij hen telefonisch en via de mail of bezoeken wij de patiënten thuis. Middels contact met de patiënt (en hun omgeving) kunnen wij persoonlijke vragen beantwoorden en, indien gewenst, hen van adviezen of informatie voorzien. Er komt veel op een patiënt en zijn/haar naasten af, daarom helpen wij hen graag met onze ervaring en kennis. Ook betrekken wij mensen graag bij acties en evenementen die voor en door ons worden georganiseerd.

Heeft vragen of kom je graag in contact met een van onze medewerkers? Dan kun je een mail sturen naar: patientencontact@als.nl.

Meld u zich aan als patiënt bij Stichting ALS Nederland? Dan houden wij u op de hoogte van het laatste nieuws op het gebied van onderzoek, hulpmiddelen en zorg rondom de ziektes ALS, PLS en PSMA en over evenementen en acties die worden georganiseerd ten behoeve van onderzoek naar ALS.

Aanmelden

We komen graag een keer langs om kennis te maken.

Ineke Zaal
Ineke Zaal
Kelly Melssen
Kelly Melssen
Karin Kramer
Karin Kramer

Meer weten over Karin en waarom zij bij Stichting ALS Nederland werkt? Lees het hier.

Juliette Arts

Meer weten over Juliette en waarom zij bij Stichting ALS Nederland werkt? Lees het hier.