Patiëntencontact

Stichting ALS Nederland werft fondsen voor wetenschappelijk onderzoek naar de ziekte en zet zich in om de naamsbekendheid te vergroten. Maar daarnaast maken wij ons ook hard voor de patiënten die op dit moment worden geconfronteerd met de ziekte. Daarom streven wij naar de meest optimale kwaliteit van zorg en leven van iedereen met de diagnose ALS, PSMA of PLS.

Heb je vragen of kom je graag in contact met een van onze medewerkers? Stuur dan een mail naar: patientencontact@als.nl.

Wat kun je van ons verwachten?

Wij voorzien patiënten van informatie in bijvoorbeeld ons magazine en onze (patiënten) nieuwsbrief. Daarnaast informeren wij telefonisch en via de mail of bezoeken wij de patiënten thuis. Middels contact met de patiënt (en hun omgeving) kunnen wij persoonlijke vragen beantwoorden en, indien gewenst, hen van adviezen of informatie voorzien. Er komt veel op een patiënt en zijn/haar naasten af, daarom helpen wij graag met onze ervaring en kennis. Ook betrekken wij mensen graag bij acties en evenementen die voor en door ons worden georganiseerd.

Aanmelden als patiënt en de patiëntennieuwsbrief ontvangen?

Meld je aan, dan houden we je op de hoogte van het laatste nieuws op het gebied van onderzoek, hulpmiddelen en zorg rondom de ziektes ALS, PLS en PSMA. Ook lees je in onze nieuwsbrieven over evenementen en acties die worden georganiseerd ten behoeve van onderzoek naar ALS.

Aanmelden

Maak gerust een afspraak om kennis te maken.

Juliette Arts

Meer weten over Juliette en waarom zij bij Stichting ALS Nederland werkt? Lees het hier.