Patiëntencontact

De doelstelling van Stichting ALS Nederland is het werven van fondsen voor wetenschappelijk onderzoek naar de ziektes ALS, PSMA en PLS. Ook financieren wij projecten die de kwaliteit van zorg en leven van patiënten en hun naasten verbeteren. Onze afdeling patiëntencontact zet zich in voor de patiënten die geconfronteerd worden met de ziekte ALS, PSMA of PLS.

Wat kun je van de afdeling patiëntencontact verwachten?

Wanneer je de diagnose ALS, PSMA of PLS krijgt, komt er veel op je af. Daarom helpen wij graag met onze ervaring en kennis. Wij voorzien patiënten en hun naasten van informatie in bijvoorbeeld ons magazine en onze (patiënten) nieuwsbrief. Daarnaast informeren wij telefonisch en via de mail of bezoeken wij patiënten thuis. Middels contact met de patiënt (en hun omgeving) kunnen wij persoonlijke vragen beantwoorden. Ook betrekken wij mensen graag bij acties en evenementen die voor en door ons worden georganiseerd.

Aanmelden als patiënt en de patiëntennieuwsbrief ontvangen?

Meld je aan, dan houden we je op de hoogte van het laatste nieuws op het gebied van onderzoek, hulpmiddelen en zorg rondom de ziektes ALS, PLS en PSMA. Ook lees je in onze nieuwsbrieven en ons magazine over evenementen en acties die worden georganiseerd ten behoeve van onderzoek naar ALS. En nodigen we je uit voor de jaarlijkse Wereld ALS Familiedag.

Aanmelden als patiënt

Juliette Arts, patiëntencontact

Neem snel contact op voor vragen of een afspraak

Meer weten over Juliette Arts en waarom zij bij Stichting ALS Nederland werkt? Lees het hier.