Onze jaarlijkse ALS, PSMA en PLS Patiënten- en Naastendag is een bijeenkomst speciaal bedoeld voor patiënten en hun naasten en wordt georganiseerd door de ALS patiëntenvereniging,  patiëntenvereniging Spierziekten Nederland, expertisecentrum ALS Centrum Nederland en Stichting ALS Nederland.

De ALS patientenvereniging, organisator Patienten- en Naastendag
Waarom deze dag?

Voor patiënten en hun naasten is het belangrijk op de hoogte te zijn van de laatste (internationale) ontwikkelingen op het gebied van onderzoek naar ALS, PSMA en PLS en het verbeteren van de kwaliteit van zorg en leven van patiënten. Op deze dag worden hier door diverse specialisten lezingen over gegeven. Er is de mogelijkheid om vragen te stellen en over het betreffende onderwerp door te praten.

Terugblik ALS, PSMA en PLS Patiënten- en Naastendag 2023

De Patiënten- en Naastendag vond dit jaar plaats op zaterdag 25 november en was wederom een succes. Rond de 160 patiënten en naasten reisden af naar het Postillion Hotel in Bunnik om zich te laten informeren over de laatste stand van zaken met betrekking tot (internationaal) onderzoek naar de oorzaak en behandeling van ALS, PSMA en PLS en zorg. Bekijk de aftermovie en foto’s voor een impressie van deze informatieve, bijzondere dag.

Aftermovie

In deze aftermovie neemt onze Razende Reporter Joey Teekamp je in 3.00 minuten mee terug naar de ALS, PSMA en PLS Patiënten- en Naastendag op zaterdag 25 november 2023. Dit doet hij aan de hand van interessante korte interviews en sfeerbeelden van het dagprogramma.

Foto’s

Bekijk de foto's van deze bijzondere dag, gemaakt door Daan Kamphorst. Zie je een foto die je leuk vindt? Klik op de foto en download hem eenvoudig in de door jou gewenste grootte door op het pijltje naar beneden te klikken.

Aanmelden als patient

Wil je de uitnodiging voor de ALS, PSMA en PLS Patiënten- en Naastendag voortaan direct in je inbox ontvangen? Meld je aan als patiënt en ontvang daarnaast onze speciale patiëntennieuwsbrief, een uitnodiging voor de ALS Familiedag en ons relatiemagazine ALSNU.

Aanmelden als patiënt 

Organiserende partijen

Wil je op de hoogte blijven van het belangrijke werk van de ALS patiëntenvereniging, Spierziekten Nederland en het ALS Centrum? Meld je aan bij de betreffende organisatie.

Word gratis lid van de ALS patiëntenvereniging

Meld je aan bij Spierziekten Nederland

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van expertisecentrum ALS Centrum Nederland