Onze jaarlijkse ALS, PSMA en PLS Patiënten- en Naastendag is een bijeenkomst speciaal bedoeld voor patiënten en hun naasten en wordt georganiseerd door het ALS Centrum, patiëntenverenigingen ALS Patients Connected en Spierziekten Nederland en Stichting ALS Nederland.

Patiënten- en Naastendag 2021 verplaatst

In verband met de aangescherpte maatregelen rondom het coronavirus zijn wij helaas genoodzaakt de Patiënten- en Naastendag te verplaatsen naar een nader te bepalen datum. Houd onze website en Social Media kanalen in de gaten voor meer informatie.

Waarom deze dag?

Voor patiënten en hun naasten is het belangrijk op de hoogte te zijn van de laatste (internationale) ontwikkelingen op het gebied van onderzoek naar ALS en het verbeteren van de kwaliteit van zorg en leven van patiënten. Op deze dag worden hier door diverse specialisten lezingen over gegeven. De onderwerpen die aan bod komen worden gezamenlijk bepaald, de deelnemers hebben hier ook inspraak in. Voorafgaand aan en gedurende de bijeenkomst kunnen er ook vragen worden gesteld.

Op de hoogte blijven

De Patiënten- en Naastendag is toegankelijk voor alle patiënten, ongeacht of je bent aangemeld bij Stichting ALS Nederland. Als je wel bent aangemeld, ontvang je een uitnodiging direct in je mail en weet je zeker dat je deze informatieve dag niet mist! Daarnaast ontvang je dan onze speciale patiënten nieuwsbrief, onze maandelijkse nieuwsbrief en ons relatiemagazine ALSNU.

Meld je aan als patiënt bij Stichting ALS Nederland.

Eerdere edities Patiënten- en Naastendag

Patiënten- en Naastendag 2020