Onze jaarlijkse Patiënten- en Naastendag is een bijeenkomst speciaal bedoeld voor ALS-, PSMA-, en PLS-patiënten en hun naasten. Deze dag wordt gezamenlijk georganiseerd door het ALS Centrum, ALS Patients Connected, Spierziekten Nederland en Stichting ALS Nederland.

Patiënten- en Naastendag 2021

Op 20 november 2021 zal de Patiënten- en Naastendag 2021 plaatsvinden in het Postillion Hotel Bunnik. Meer informatie volgt.

Waarom deze dag?

Voor patiënten en hun naasten is het belangrijk op de hoogte te zijn van de laatste (internationale) ontwikkelingen op het gebied van onderzoek naar ALS en het verbeteren van de kwaliteit van zorg en leven van patiënten. Op deze dag worden hier door diverse specialisten lezingen over gegeven. De onderwerpen die aan bod komen worden gezamenlijk bepaald, de deelnemers hebben hier ook inspraak in. Voorafgaand aan en gedurende de bijeenkomst kunnen er ook vragen worden gesteld.

Aanmelden als patiënt

De Patiënten- en Naastendag is toegankelijk voor alle patiënten, ongeacht of je bent aangemeld bij Stichting ALS Nederland. Als je wel bent aangemeld, ontvang je een uitnodiging direct in je mail en weet je zeker dat je deze informatieve dag niet mist! Daarnaast ontvang je dan onze speciale patiënten nieuwsbrief, onze maandelijkse nieuwsbrief en ons relatiemagazine ALSNU.

Meld je aan als patiënt 

Eerdere edities Patiënten- en Naastendag

Patiënten- en Naastendag 2020