Onze jaarlijkse ALS, PSMA en PLS Patiënten- en Naastendag is een bijeenkomst speciaal bedoeld voor patiënten en hun naasten en wordt georganiseerd door de ALS patiëntenvereniging,  patiëntenvereniging Spierziekten Nederland, expertisecentrum ALS Centrum Nederland en Stichting ALS Nederland.

De ALS patientenvereniging, organisator Patienten- en Naastendag

Patiënten- en Naastendag 2022

De derde editie van de Patiënten- en Naastendag vindt plaats op zaterdag 19 november in het Postillion Hotel in Bunnik. Houd onze Social Media en website in de gaten voor updates over deze dag!

Waarom deze dag?

Voor patiënten en hun naasten is het belangrijk op de hoogte te zijn van de laatste (internationale) ontwikkelingen op het gebied van onderzoek naar ALS en het verbeteren van de kwaliteit van zorg en leven van patiënten. Op deze dag worden hier door diverse specialisten lezingen over gegeven. De onderwerpen die aan bod komen worden gezamenlijk bepaald, de deelnemers hebben hier ook inspraak in. Voorafgaand aan en gedurende de bijeenkomst kunnen er ook vragen worden gesteld.

Op de hoogte blijven

De Patiënten- en Naastendag is toegankelijk voor alle patiënten, ongeacht of je bent aangemeld bij Stichting ALS Nederland. Als je wel bent aangemeld, ontvang je een uitnodiging direct in je mail en weet je zeker dat je deze informatieve dag niet mist! Daarnaast ontvang je dan onze speciale patiënten nieuwsbrief, onze maandelijkse nieuwsbrief en ons relatiemagazine ALSNU.

Meld je aan als patiënt bij Stichting ALS Nederland.

Eerdere edities Patiënten- en Naastendag

Patiënten- en Naastendag 2020