Als we het leven vieren

Header ALS we het leven vieren

De grootste online quizshow van Nederland

Als events door corona worden afgelast, dan geven wij niet op. Net als al die patiënten die dagelijks worstelen met de dodelijke ziekte ALS. Daarom organiseren de Amsterdam City Swim, NLmuziek.nl (het muziekplatform van René Froger) en Stichting ALS Nederland samen op zaterdag 5 september 2020 de grote online quizshow ALS we het leven vieren.

Wat is het? 
De online quizshow is een interactieve show – met Beau van Erven Dorens als host – waarbij je prachtige prijzen kan winnen in de loterij, kunt bieden op mooie objecten, mee kan doen aan een superspannende quiz en waarbij bekende Nederlanders de strijd aangaan met elkaar aan via ludieke challenges. Gegarandeerd plezier voor de hele familie, mis het niet! Quiz mee, koop een lot of start een actie.

Ik koop een lot Ik start een actie Ik quiz mee

Hoe werkt het?
Via de website  www.alswehetlevenvieren.nl  kunnen mensen zich vanaf nu inschrijven voor de online quizshow. Hier vind je ook meer informatie. Deelname aan dit online event is gratis, maar we hopen dat door de aankoop van loten, het opzetten van een eigen actie of het bieden op mooi veiling items, er samen met de deelnemers veel geld voor ALS zal worden opgehaald.

Waarom doen wij dit?
Om zoveel mogelijk geld ophalen voor onderzoek naar ALS. Ga jij met ons de strijd aan tegen deze genadeloze ziekte?

*Wanneer je loten hebt gekocht of een actie hebt gestart, mag je automatisch meedoen aan de quizshow.