Op donderdag 7 november 2024 organiseren directie en vertegenwoordigers van Dazure, Nationale Waarborg en Zeevat Hypotheken & Verzekeringen namens Stichting ALS Nederland het ALS Financieel Diner. Het diner wordt voor en door de financiële branche georganiseerd.

Een sterrendiner voor en door financials

In de keuken staat een complete brigade van financials onder begeleiding van de beroemde chef Ramon Beuk. Zij bereiden en serveren een culinair sterrendiner aan 250 gasten in de zaal. Daarnaast staat de avond garant voor bruisend entertainment waarbij verschillende artiesten acte de présence zullen geven. De eerste namen maken we binnenkort bekend.

De Goudse Verzekeringen is gastheer

Voor het financieel diner stelt De Goudse Verzekeringen de keuken en het restaurant van het hoofdkantoor in Gouda belangeloos ter beschikking. Daar zijn we heel blij mee! Bernardo Walta, directeur commercie: ‘In 2023 zijn wij hard getroffen door de diagnose ALS bij onze directeur Leo Remijn van de Zeeuwse Verzekeringen. We ervaren daardoor van dichtbij hoe oneerlijk deze ziekte is. Daar moet een einde aan komen. Het is voor ons daarom een grote eer dat wij tijdens ons 100-jarig bestaan de kans krijgen gastheer te zijn van dit mooie initiatief. We gaan voor een recordopbrengst.’

Sponsormogelijkheden

Het streven is om alle organisatiekosten volledig gesponsord te hebben, waardoor 100% van de donaties bestemd is voor de strijd tegen ALS, PSMA en PLS. Er zijn diverse sponsorpakketten en ieder pakket biedt uitgebreide exposure.

Bekijk de sponsormogelijkheden

Voor meer informatie over sponsormogelijkheden of om je aan te melden voor het ALS Financieel Diner mail naar [email protected] of neem telefonisch contact op met Patricia Boer (06-24929709), Indra Frishert (06-28641792) of Antoinette Kalkman (06-20836907).