-

Op dinsdag 31 oktober 2023 organiseren directie en vertegenwoordigers van Dazure, Nationale Waarborg en Zeevat Hypotheken & Verzekeringen namens Stichting ALS Nederland het ALS Financieel Diner. Het diner wordt voor en door de financiële branche georganiseerd. Het diner vindt plaats in de keuken en het restaurant van het hoofdkantoor van de Volksbank in Utrecht. Deze prachtige locatie wordt belangeloos ter beschikking gesteld. 

Een sterrendiner voor en door financials

In de keuken staat een complete brigade van financials onder begeleiding van de beroemde chef Ramon Beuk. Zij bereiden en serveren een culinair sterrendiner aan ruim 200 gasten in de zaal. Daarnaast staat de avond garant voor bruisend entertainment waarbij verschillende artiesten acte de présence zullen geven. De eerste namen die we bekend kunnen maken zijn Natasja Froger en Loek Peters o.a. bekend als Berry uit Penoza.

Sponsormogelijkheden

Het streven is om alle organisatiekosten volledig gesponsord te hebben, waardoor 100% van de donaties bestemd is voor de strijd tegen ALS, PSMA en PLS. Er zijn diverse sponsorpakketten. Ieder pakket biedt uitgebreide exposure.

Bekijk de sponsormogelijkheden

Voor meer informatie of aanmelding: financieeldiner@als.nl of per telefoon: Hilone Dinnissen (Nationale Waarborg): 06-81646035 of Indra Frishert (Dazure): 06-28641792.