-

 

 

Ga midden in de nacht met ons op pad om geld in te zamelen voor een medicijn tegen de dodelijke spierziekte ALS. De ALS Sunrise Walk gaat in de nacht van vrijdag 11 op zaterdag 12 februari* om 02.00 uur in Utrecht van start. We lopen de zonsopgang tegemoet. Ga jij deze uitdaging met ons aan?

Je loopt in het donker een afstand van 25 kilometer. Samen maken we er een unieke en sfeervolle ervaring van. Neem lampjes mee en versier je kleding, zodat je samen met de andere deelnemers ALS op een mooie manier in het licht zet. Er is geen tijd te verliezen.

Zie de zon opkomen terwijl jij je inzet voor ALS

Patiënten die de diagnose ALS krijgen, hebben geen tijd te verliezen. Er is dringend geld nodig voor onderzoek naar de oorzaak van ALS en het vinden van een medicijn. Loop mee en laat je tijdens de wandeling sponsoren. De gehele route is rolstoelvriendelijk en voor iedereen toegankelijk. Het is ook mogelijk een route van 5 kilometer te lopen. 

Klaar voor een bijzondere belevenis? Schrijf je dan nu in en vraag je vrienden, familie, collega’s en kennissen je te sponsoren op je actiepagina. Samenlopen met collega’s, je sportclub of buren? Inschrijven is ook mogelijk als team.

Ik schrijf me in!

Promotievideo ALS Sunrise Walk

*De ALS Sunrise Walk zou in eerste instantie plaatsvinden in de nacht van 10 op 11 december 2021. Het evenement is verplaatst naar de nacht van vrijdag 11 op zaterdag 12 februari 2022. We hebben dit besluit moeten nemen vanwege de nieuwe coronamaatregelen die vanaf 28 november in zijn gegaan. Meer informatie vind je hier.

Meer weten?

E-mail: sunrisewalk@als.nl
Website: www.alssunrisewalk.nl

Facebook: https://www.facebook.com/alssunrisewalk
Instagram: https://www.instagram.com/alssunrisewalk