-

De inschrijvingen voor de derde editie zijn geopend! Ga midden in de nacht met ons op pad om geld in te zamelen voor een medicijn tegen de dodelijke spierziekte ALS. 

Derde editie ALS Sunrise Walk

De ALS Sunrise Walk gaat in de nacht van vrijdag 1 op zaterdag 2 maart 2024 in Utrecht van start. Samen lopen we de zonsopgang tegemoet. 

In het donker loop je een afstand van 25, 15 of 5 kilometer. Het belooft weer een unieke en sfeervolle ervaring te worden. Neem lampjes mee en versier je kleding, zodat je samen met de andere deelnemers ALS op een mooie manier in het licht zet. Er is geen tijd te verliezen.

Bekijk de aftermovie van vorig jaar

Zet je in voor ALS en loop de zonsopgang tegemoet

Patiënten die de diagnose ALS krijgen, hebben geen tijd te verliezen. Er is dringend geld nodig voor onderzoek naar de oorzaak van ALS en het vinden van een medicijn. Loop mee en laat je tijdens de wandeling sponsoren. 

Ben jij erbij?

Klaar voor een bijzondere belevenis? Schrijf je dan nu in en vraag je vrienden, familie, collega’s en kennissen je te sponsoren op je actiepagina. Samenlopen met collega’s, je sportclub of buren? Inschrijven is ook mogelijk als team.

Ik schrijf me in

Meer weten?

E-mail: [email protected]
Website: alssunrisewalk.nl

Facebook: facebook.com/alssunrisewalk
Instagram: instagram.com/alssunrisewalk