-

Na een uiterst succesvolle eerste editie van de eerste ALS Sunrise Walk hebben we goed nieuws. De inschrijvingen voor de tweede editie zijn geopend! Ga midden in de nacht met ons op pad om geld in te zamelen voor een medicijn tegen de dodelijke spierziekte ALS. 

Twee editie ALS Sunrise Walk

De ALS Sunrise Walk gaat in de nacht van vrijdag 10 op zaterdag 11 februari 2023 in Utrecht van start. Samen lopen we de zonsopgang tegemoet. 

In het donker loop je een afstand van 5, 15 of 25 kilometer. Het belooft weer een unieke en sfeervolle ervaring te worden. Neem lampjes mee en versier je kleding, zodat je samen met de andere deelnemers ALS op een mooie manier in het licht zet. Er is geen tijd te verliezen.

Bekijk de promotievideo

Zet je in voor ALS tijdens de zonsopkomst

Patiënten die de diagnose ALS krijgen, hebben geen tijd te verliezen. Er is dringend geld nodig voor onderzoek naar de oorzaak van ALS en het vinden van een medicijn. Loop mee en laat je tijdens de wandeling sponsoren. De gehele route is rolstoelvriendelijk en voor iedereen toegankelijk. Het is ook mogelijk een route van 5 kilometer te lopen. 

Ben jij erbij?

Klaar voor een bijzondere belevenis? Schrijf je dan nu in en vraag je vrienden, familie, collega’s en kennissen je te sponsoren op je actiepagina. Samenlopen met collega’s, je sportclub of buren? Inschrijven is ook mogelijk als team.

Ik schrijf me in

Aftermovie ALS Sunrise Walk

Vorig jaar was de eerste editie van de ALS Sunrise Walk. Bijna 1.000 mensen liepen de nachtwandeling van 25 kilometer voor de strijd tegen ALS. Bekijk onderstaande aftermovie voor een sfeerimpressie en schrijf je in voor volgend jaar!

Meer weten?

E-mail: sunrisewalk@als.nl
Website: alssunrisewalk.nl

Facebook: facebook.com/alssunrisewalk
Instagram: instagram.com/alssunrisewalk