-

Vorig jaar kwam op Wereld ALS Dag (21 juni) het nieuws naar buiten dat Stichting ALS Nederland het goede doel was van 3FM Serious Request 2023. Het was een enorm succesvolle editie waar in totaal ruim €7.7 miljoen is opgehaald, waanzinnig! Muziek verbindt en daarom gaan we opnieuw het land in met onze Artists Against ALS.

Huiskamerconcerten door het land

In aanloop naar Wereld ALS Dag geven onze Artists Against ALS een intiem huiskamerconcert voor mensen met een persoonlijk verhaal rondom ALS. Het doel is om hen een mooie ervaring te geven en vooral ook om aandacht te vragen voor de gevolgen van de ziekte ALS. In de week van Wereld ALS Dag zijn deze huiskamerconcerten te zien via onze kanalen.

Lees meer over Artists Against ALS 2024

Claudia Massaro
OG3NE gaf een huiskamerconcert voor Claudia's moeder Margie met ALS
Jullie hebben onze zieke moeder weer aan het lachen gekregen, haar laten ontspannen en ons allemaal een hele bijzondere herinnering gegeven die we ons leven niet meer zullen vergeten. Het is het mooiste cadeau dat we ooit hebben kunnen krijgen in deze emotionele tijden.
Terugblik Artists Against ALS 2023

In 2023 organiseerden we de eerste editie van Artists Against ALS. Verschillende artiesten namen deel aan dit bijzondere evenement: OG3NE, Diggy Dex, de 3J’s, Tim Akkerman en het Residentie Orkest. Ook kwamen

Bekijk de terugblik