Op woensdag 2 november vindt onze jaarlijkse Nabestaandendag plaats. Een informele bijeenkomst voor partners en familieleden van overleden ALS-, PSMA- en PLS-patiënten. Op deze dag is er de gelegenheid met andere nabestaanden in gesprek te komen en ervaringen uit te wisselen.

Nabestaandendag 2022

Dit jaar vindt de Nabestaandendag plaats in De Heeren van Montfoort (Montfoort, provincie Utrecht).

Heb jij (nog) geen uitnodiging ontvangen maar ben je wel geregistreerd als nabestaande bij onze Stichting? Meld je aan vóór 23 oktober via onderstaande button en beleef een bijzondere dag!

Aanmelden Nabestaandendag 

Registreren als nabestaande

Wil je graag aanwezig zijn op deze dag maar ben je nog niet geregistreerd als nabestaande bij onze Stichting? Dit is binnen 5 minuten geregeld via onderstaande button. Zodra jouw registratie is afgerond, sturen we je een uitnodiging voor de Nabestaandendag.

Registreren als nabestaande

Details en programma

Locatie: De Heeren van Montfoort (Montfoort, Utrecht)
Datum: woensdag 2 november, 2022
Voorlopige programma: 

10.30 uur: ontvangst met koffie/thee11.00 uur: welkomstwoord Anja Bramsen, relatiebeheerder nabestaanden
11.05 uur: presentatie Stichting ALS Nederland door Gorrit-Jan Blonk (directeur) en Frederique Kram (Manager Marketing, Communicatie & Fondsenwerving)11.20 uur: presentatie ALS patiëntenvereniging  11.30 uur: lezing11.50 – 12.00 uur: herdenkingsmoment met 1 minuut stilte, muzikaal intermezzo en uitleg middagprogramma
12.30 uur: lunch
13.30 uur: plenaire uitleg workshop
14.45 uur: pauze met hapje en drankje
15.15 uur: vervolg workshop
15.55 uur: afsluiting door Anja Bramsen
16.00 uur: gezamenlijke borrel

Deelnemer aan het woord

Graag delen we een deelnemerservaring met jullie. Niemand kan tenslotte beter verwoorden waarom je deel zou moeten nemen aan de Nabestaandendag. Aan het woord: Manon van de Sande. Zij verloor in 2021 haar vader aan ALS en nam vorig jaar voor de eerste keer deel aan deze bijzondere dag.

We hopen jullie woensdag 2 november in groten getale te mogen ontvangen in Montfoort!