Een bootcamp in de frisse buitenlucht, je favoriete groepsles volgen in de sportschool of strijden voor de winst op het voetbalveld. Door de ingrijpende (maar noodzakelijke) maatregelen voor onze volksgezondheid door het coronavirus, is dit nu niet vanzelfsprekend. Wel iets moois om naar uit te kijken! Maar wat doe je in de tussentijd? Hoe kom je nu (weer) in beweging?

Kom in beweging met Stichting ALS Nederland! Klik op de oranje button en beantwoord de vragen. Op basis van jouw antwoorden, ontvang je van ons 3 persoonlijke tips om je spieren aan het werk te zetten. Inspiratie voor zowel buiten als binnen! Doe je mee? Dan maak je ook nog eens kans op een Garmin Vívosmart 4 activity tracker.

Ik kom in beweging

Waarom stimuleren we jou om in beweging te komen?

Omdat bewegen niet voor iedereen vanzelfsprekend is. Momenteel beperkt het coronavirus ons in onze bewegingsvrijheid maar er komt een moment dat we weer op het sportveld staan, samen lange wandelingen maken of ons in het zweet werken tijdens een aerobicsles. Tot die tijd zoeken we creatieve oplossingen om, ondanks het vele binnen zitten, in beweging te blijven. Omdat het kan!

ALS-, PSMA-, en PLS-patiënten hebben die optie namelijk niet. Zij willen dolgraag bewegen, maar kunnen dit niet meer. ALS (Amyotrofische Laterale Sclerose) is een dodelijke zenuw-spierziekte waarbij de signalen vanuit de hersenen niet meer aankomen bij de spieren. Dit heeft tot gevolg dat de spieren één voor één uitvallen. De gemiddelde levensverwachting voor iemand met ALS is 3 tot 5 jaar vanaf de gestelde diagnose.

Samen bewegen we ALS de wereld uit!

Hoop op een toekomst is er niet voor ALS-patiënten. Wil jij ons helpen daar verandering in te brengen? Kom in beweging voor ALS en motiveer mensen in jouw omgeving dit ook te doen door deze actie te delen. Op deze manier zetten we ALS nóg meer op de kaart! #samenbewegenwealsdewerelduit 🧡

Ik doe mee!

Win een Vívosmart activity tracker van Garmin*

Maak kans op het winnen van één van deze trendy Garmin activity trackers ter waarde van € 99,99. Superhandig wanneer jij je conditie wilt verbeteren. Deze smart activity tracker zit boordevol fitness- en wellness-functies zodat jij je zich optimaal kunt richten op een gezondere, actievere levensstijl. Pluspuntje: de Vívosmart 4 activity tracker is zwembestendig, handig voor onder de douche en in het zwembad!

We verloten vier stuks (je mag de kleur zelf kiezen!), de winnaars ontvangen uiterlijk 1 juni bericht.

*Met dank aan Garmin voor het ter beschikking stellen van deze prijzen.