Stichting ALS Nederland is een van de vijf organisaties die in de race is voor de titel ‘Klantvriendelijkste goede doel van Nederland 2022’ . De nominatie komt voort uit het grootste onafhankelijke, doorlopende onderzoek naar klantvriendelijkheid van Nederland. Op 20 mei wordt de winnaar bekendgemaakt. 

Onafhankelijk onderzoek 
Het onderzoek ‘Het Klantvriendelijkste Bedrijf van Nederland 2022’ wordt uitgevoerd door onderzoeksbureau MarketResponse. Organisaties kunnen zich niet zelf aanmelden of hun klanten laten stemmen. Ieder groot, landelijk bedrijf in Nederland doet automatisch mee. Bij deze 15e editie heeft MarketResponse 57.212 beoordelingen van 315 bedrijven verzameld.

Goede doelen
De branche goede doelen vormt een buitencategorie, die niet meedingt naar de overkoepelende titel van Klantvriendelijkste Bedrijf van Nederland 2022. Andere genomineerde goede doelen zijn CliniClowns, Dierenbescherming, KiKa en Natuurmonumenten.

Op 20 mei wordt bekendgemaakt of we ons het klantvriendelijkste goede doel van Nederland 2022 mogen noemen, maar we zijn in ieder geval al heel trots op de nominatie!