Stichting ALS Nederland is een van de vijf organisaties die in de race is voor de titel ‘Klantvriendelijkste goede doel van Nederland 2023’. Op 11 mei aanstaande wordt bekend gemaakt wie de winnaar is van het langstlopende, onafhankelijke onderzoek naar klantvriendelijkheid van Nederland.

Onafhankelijke prijs op basis van continu onderzoek

Het Klantvriendelijkste Bedrijf van Nederland wordt sinds 2007 uitgevoerd door marktonderzoeksbureau MarketResponse. Het is een doorlopend, onafhankelijk onderzoek naar de waardering van klanten voor alle grote landelijke bedrijven en goede doelen in Nederland. De ranglijst wordt niet bepaald door een jury of publieksstemmen, maar is gebaseerd op continue meting van de waardering van klanten.

Goede doelen

De vijf koplopers per branche zijn nu bekendgemaakt. In de branche goede doelen strijden, naast Stichting ALS, ook de volgende goede doelen om de titel: CliniClowns, Diabetesfonds, Dierenbescherming en KiKa.

Op 11 mei wordt bekendgemaakt of we ons het klantvriendelijkste goede doel van Nederland 2023 mogen noemen, maar we zijn in ieder geval al heel trots op de nominatie!