Ooit gehoord van de Meischol? Schol gevangen in mei staat bekend als de allerlekkerste. Op maandag 15 mei brengt Stichting Visserijdagen Urk het kistje met de eerste vangst van de Meischol onder de hamer. De opbrengst van de veiling van het 1e Kistje Meischol gaat dit jaar naar de strijd tegen ALS, PSMA en PLS, dus we hopen natuurlijk op een mooi bedrag. Bied jij ook mee?

Veiling 1e Kistje Meischol

Ieder jaar gaat de opbrengst van de veiling van het 1e Kistje Meischol naar een ander goed doel en dit keer is Stichting ALS Nederland de gelukkige. Er komen veel ondernemers op af en als bieder krijg je de nodige exposure. Ook onze ambassadeur Thomas Acda is aanwezig. Dit alles maakt het een unieke veiling, waarmee je bijdraagt aan de strijd tegen ALS én kans maakt op overheerlijke schol.

Programma

Als relatie van Stichting ALS Nederland ben je om 9.15 uur welkom en staat de koffie klaar. Daarna krijg je de kans om de visveiling van Urk te bezichtigen; een uniek kijkje achter de schermen waarin je ervaart hoe het er op deze veiling aan toegaat. Om 10.30 uur start de veiling van het 1e Kistje Meischol en kun je zelf ook meebieden. Er zal geboden worden tot uiterlijk 11.30 uur, waarna bekend wordt wie er met het 1e Kistje Meischol vandoor gaat.

Hoe werkt de veiling?

De veiling betreft een Amerikaanse veiling: een veiling bij opbod, waarbij elke bieder het bedrag betaalt waarmee het bod wordt verhoogd. Elke bieder draagt dus voor dat deel bij aan de strijd tegen ALS. Degene die het laatste bod uitbrengt wordt de eigenaar van het 1e Kistje Meischol 2023. Meebieden kan al vanaf € 100,-. Ook is het mogelijk om anoniem mee te bieden.

Wil jij erbij zijn?

Wil jij kans maken op dit 1e Kistje Meischol en ervaren hoe het er op zo’n veiling aan toegaat? Neem contact op met relatiebeheerder Marian van Eldik via [email protected] om je aan te melden en om meer informatie te krijgen over het programma.