Carmen en Berry uit de succesvolle tv serie Penoza komen nog een keer samen in actie….. maar nu voor de strijd tegen ALS.

Je kent Monic Hendrickx en Loek Peters vast nog wel. Zij zijn de hoofdrolspelers (Carmen en Berry) in de succesvolle tv serie Penoza. Wij zijn trotst op onze ambassadeurs. Twee jaar geleden hebben ze de Mount Ventoux op gefietst tijdens de Tour du ALS. Ook nu hebben Monic Hendrickx en Loek Peters de handen in elkaar geslagen in de strijd tegen ALS en zich ingeschreven voor de 0%4ALS challenge onder de titel Team Penoza & Vrienden gaan 0%.

0% zin, 100% motivatie

Loek gaat zelfs helemaal 0% om zo geld in te zamelen voor onderzoek naar ALS. In januari drinkt hij geen alcohol of koffie, en rookt of snoept niet. Een flinke uitdaging! Loek vertelt: “Ik denk niet dat het makkelijk gaat worden, maar het is wel super belangrijk. Ik noem het 0% zin, 100% motivatie. Want er moet gewoon een oplossing komen voor de afschuwelijke ziekte ALS.’

Video oproep

Bekijk de video oproep waarin Loek uitlegt waarom het belangrijk is om zich in te zetten voor de strijd tegen ALS.

Ben je benieuwd hoe het Loek afgaat tijdens de 0%4ALS challenge? Houd dan onze social media en de teampagina van Loek in de gaten. Hij heeft beloofd om zijn moeilijke momenten in januari met ons te delen.

Waarom 0%4ALS?

Wanneer je gezond bent, kun je keuzes maken die van invloed zijn op de kwaliteit van je leven. Je kunt bijvoorbeeld kiezen om gezond te eten of regelmatig te sporten. Maar wanneer je ALS hebt is er nog maar weinig te kiezen. Dan ziet je leven er heel anders uit. Daarom vragen wij jou om mee te doen aan de 0%4ALS challenge. En zo geld in te zamelen voor onderzoek naar ALS.

Veel mensen maken aan het einde van het jaar de balans op. Heb jij ook goede voornemens? Doe dan mee met de 0%4ALS challenge.