Op zaterdag 11 september beklimmen honderden deelnemers al fietsend, rennend en wandelend de Mont Ventoux om zoveel mogelijk geld op te halen voor de strijd tegen ALS. Er zijn nog ongeveer 50 startplekken voor de 9e editie van Tour du ALS beschikbaar. Nodig vrienden, familie en collega’s uit om samen met ons deze grootse sportieve uitdaging aan te gaan. Samen staan we sterker!

Het belooft een erg bijzondere Tour du ALS-editie te worden, waarin ALS-patiënten en hun naasten centraal staan. Alle deelnemers maken de dodelijke spierziekte ALS van dichtbij mee, soms te dichtbij. De ziekte treft jezelf, jouw partner, kind, ouder, vriend, buur of collega. Elk van ons weet hoe slopend ALS is, elk van ons weet hoe belangrijk het is om een medicijn te vinden. Met Tour du ALS dragen we bij aan een oplossing.

In voorbereiding op Tour du ALS en tijdens de dag zelf delen we persoonlijke verhalen, worden herinneringen opgehaald en vinden we steun bij elkaar. De onzekere tijden waarin we ons begeven maakt het familiegevoel alleen maar sterker: we bundelen onze krachten en geven niet op.

Breid jouw team uit!

Nodig vrienden, familie en collega’s uit om samen met jou de strijd aan te gaan tegen ALS en op zaterdag 11 september de Mont Ventoux te beklimmen. Het is een ervaring voor het leven!

Tip: deel jouw actiepagina via WhatsApp met vrienden, familie en collega’s en enthousiasmeer hen tot deelname. Via jouw actiepagina kunnen ze zich gemakkelijk aansluiten bij jouw team.

Welkom nieuwe teamleden

Ga de uitdaging aan!

Heb je je nog niet aangemeld voor Tour du ALS en wil je samen met ons de strijd aangaan tegen ALS? Meld je vandaag nog aan als individuele deelnemer of doe mee met een eigen team! ALS-patiënten betalen geen inschrijfgeld.

Ik meld me aan voor de Tour du ALS 2021