Doe mee met jubileumeditie van Tour du ALS op 9 juni a.s. en draag daarmee bij aan de strijd tegen de dodelijke ziekte ALS! Onder het motto ‘Samen trappen we ALS de wereld uit’ beklimmen honderden fietsers, hardlopers en wandelaars samen met ALS-patiënten de Mont Ventoux.

Jubileumeditie Tour du ALS
Het belooft een bijzondere editie te worden, want voor de tiende keer gaan we de sportieve uitdaging aan. Alle deelnemers hebben één doel: zoveel mogelijk geld ophalen voor de strijd tegen ALS. Het is daarom niet alleen de ultieme sportprestatie die levens verandert, maar vooral het gevoel van samen iets bereiken voor al die mensen die strijden tegen deze mensonterende ziekte.

Deelnemersinformatie

Onmisbare sponsoren
Tour du ALS zou nergens zijn zonder de hulp en inzet van vele sponsoren. Zonder hen zou het sportieve evenement niet bestaan. Prachtige namen hebben zich aan Tour du ALS verbonden, zoals Isla Pastilles, Nationale Waarborg, Garmin Nederland, NFGD en Podiumtrailerverhuur. De sponsoren dragen niet alleen financieel bij. Velen beklimmen ook met een eigen team de Mont Ventoux en steunen de campagne op andere manieren.

Zo ook Garmin Nederland, onderdeel van de toonaangevende wereldwijde fabrikant van onder andere smartwatches en innovatie GPS-technologie. Een topcombinatie dus met dit sportieve evenement!

Samen met Monique naar de top
Garmin ondersteunt al enige tijd Tour du ALS en ook nog op een wel heel bijzondere manier! Een team van medewerkers van Garmin beklimt de Mont Ventoux, samen met patiënte Monique Kemperman. Monique kreeg eind 2019 de diagnose ALS. Gesteund door haar tomeloze strijdlust trapt ze zichzelf, samen met haar team, op 9 juni naar de top. Sabine Mom, Marketing Communicatie Manager van Garmin Nederland: “Samen gaan we de sportieve uitdaging aan en zetten we alles op alles voor Monique en alle andere ALS-patiënten.”

Win een Garmin smartwatch
Naast hun deelname en sponsoring stelt Garmin in aanloop naar Tour du ALS meerdere smartwatches t.w.v. €325,- ter beschikking die verloot worden onder o.a. deelnemers van Tour du ALS. Denk jij er al over na om deel te nemen aan Tour du ALS? Geef je op en maak kans op een smartwatch! Wie weet, kan jij binnenkort jouw sportprestaties bijhouden met een gave smartwatch van Garmin. Op de speciale actiepagina lees je alle informatie over deze actie!

Maak kans op een Garmin smartwatch