Puzzel

Help jij ons een oplossing te vinden voor ALS?

De oplossing van ALS ligt als een puzzel op tafel. Er is veel DNA beschikbaar van ALS-patiënten, maar om dat te onderzoeken is geld nodig. Ook jouw bedrijf kan een stukje van de oplossing zijn. Hoe? Dat laten we je graag zien in onderstaande video gemaakt door Bikkelhart*.

Word jij met jouw bedrijf een stukje van de oplossing?

Koop een puzzelstuk

Samen naar een toekomst zonder ALS
De oplossing voor ALS ligt als puzzelstukken op tafel. Er is veel DNA van patiënten, maar niet genoeg geld om dit te onderzoeken. Door een puzzelstuk van €1500 te kopen, steunt jouw organisatie de strijd tegen ALS. Jouw puzzelstuk wordt, inclusief logo, op de site van de puzzelcampagne getoond.

Bewaar jouw puzzelstuk goed
Daarbij ontvang je het puzzelstuk fysiek en willen we je vragen het goed te bewaren. Er komt namelijk een dag dat we een behandeling vinden voor ALS en dan is jouw puzzelstuk nodig om de gehele puzzel te kunnen leggen. Tot die tijd kun je het mooi ophangen op kantoor, zodat je elke dag herinnerd wordt aan het feit dat jij, samen met jouw collega’s bijdraagt aan een toekomst zonder ALS.

Help door te delen

Help jij ons de campagne tot een succes te maken? Download en deel!

Promotiemateriaal

Heb je een vraag?

Stel hem aan Marian van Eldik

De ALS-puzzel is ontstaan uit een samenwerking met Bikkelhart. We zijn trots op deze mooie samenwerking en zijn Bikkelhart ontzettend dankbaar voor hun hulp in het realiseren van deze gave puzzelcampagne. Tot slot, kijken we ernaar uit samen de gehele puzzel te leggen!