Reden tot hoop

In 2021 kreeg de vader van Maarten en Anne Siemers de diagnose ALS. Ze besloten niet stil te zitten maar in actie te komen, hun onmacht om te zetten in daadkracht. In deze video vertellen ze over hun motivatie en wat de actie hen (persoonlijk) heeft gebracht. Acties als deze zijn ontzettend belangrijk. Onderzoek naar ALS zit in een stroomversnelling en dat geeft reden tot hoop. Om deze hoop vast te houden is nóg meer onderzoek nodig en hierin zijn we afhankelijk van donaties. Maarten en Anne dragen bij aan een toekomst zonder de dodelijke ziekte ALS. Jij ook?

Start een actie

"Op deze manier, met het starten van een actie, hadden we het idee dat we echt wat konden bijdragen", aldus Maarten. Elke bijdrage telt, hoe groot of klein ook!

Persoonlijk contact

Een duwtje in de rug nodig? Neem contact op met Joyce van Roest via [email protected] of 06-41660188. Samen komen jullie tot een concreet actie idee!

Redenen om een actie te starten

Tim en Niels Lunstroo

"Voor de pannenkoekenactie hadden we een notitieblok waar we alle bestellingen op bij hielden en de betalingen die werden gedaan via de Tikkies die wij stuurden. Heel veel mensen hoefden geen pannenkoeken maar deden wel een donatie. Best een klus maar ontzettend leuk om te doen!” - Tim en Niels Lunstroo, actievoerders Stichting ALS Nederland

Alien Kruysdijk

"In actie komen geeft een goed gevoel. Een diagnose als ALS zet iemands leven op z’n kop. Voor ALS-patiënten telt iedere minuut! Hoe mooi zou het zijn als zij nog wat extra tijd krijgen?" - Alien Kruysdijk, actievoerder Stichting ALS Nederland

Daniel van der Meulen

"Alhoewel ik de diagnose ALS nog maar kort heb, wilde ik meteen een bijdrage leveren aan de fondsenwerving voor ALS. Ik collecteer online omdat ik zo breed mogelijk mijn netwerk wil mobiliseren. Online heb je een groot bereik. Het is daarnaast erg makkelijk en het is leuk dat je de ‘score’ kunt bijhouden." - Daniel van der Meulen, actievoerder Stichting ALS Nederland

Draag bij aan een oplossing voor ALS, PSMA en PLS

Start een actie

De oplossing van ALS ligt als een puzzel op tafel

Start je een actie? Dan is het leuk om te weten dat iedereen die deelneemt aan deze actie een sleutelhanger ontvangt in de vorm van een puzzelstuk.

En haal je meer dan 1500 euro op? Dan ontvang je óók een origineel houten puzzelstuk. Een waar collectorsitem dat een mooie plek verdient bij jou thuis. Zo word je er dagelijks aan herinnerd dat je onderdeel uitmaakt van de oplossing voor deze dodelijke ziekte.

Meer over de puzzel