30 november 2016

Telekids Familie Feest 2017

familiefeest

Heeft u de ziekte ALS, PLS of PSMA, dan nodigen wij u en uw kind(eren) of kleinkind(eren) uit voor een heel leuk familiefeest, dat wij speciaal voor u organiseren in samenwerking met Van Hoorne Entertainment.

Voor wie en waarom?

ALS, PLS of PSMA zet het hele gezin en de hele familie op zijn kop. De ziekte heeft impact op alle leden, jong en oud. Hoe ga je met zoiets ingrijpends om als je nog klein bent? Wij trekken ons de situatie van de kinderen van onze patiënten aan en daarom brengen we u en uw kind(eren) of kleinkind(eren) graag met elkaar in contact. Zodat ervaringen met elkaar gedeeld worden en kinderen zien dat zij niet alleen zijn. Dit doen we graag in een omgeving waar kinderen ook plezier kunnen maken, omdat niet alles verdrietig hoeft te zijn.

Van Hoorne Entertainment

Het verhaal over ALS en wat dit doet met families, greep de mensen bij Van Hoorne Entertainment erg aan. Zij besloten mee te strijden tegen deze genadeloze ziekte, door iets te doen voor (klein)kinderen van patiënten. Daarom ondersteunen zij ons, geheel kosteloos, door het beschikbaar stellen voor 500 kaarten voor het Telekids Familie Feest. Een fantastisch gebaar vinden wij!

Over het feestje

Tijdens het Telekids Familie Feest van Van Hoorne Entertainment en RTL kunt u genieten van een uur durende show met optredens van onder andere Thomas de Stoomlocomotief, Brandweerman Sam, Assepoester, Sneeuwwitje, Rapunzel, Ernst & Bobbie, Fien & Teun, Jul & Julia, Keet! en nog veel meer bekende TV-helden. Het Telekids Familie Feest is leuk voor kinderen vanaf 2 jaar tot ongeveer 8 jaar. Na afloop van de show kunnen kinderen al hun idolen in het echt ontmoeten tijdens uitgebreide Meet & Greets!

Waar en wanneer

Het Telekids Familie Feest vindt plaats in de Evenementenhal te Gorinchem tijdens het Pinksterweekend op zaterdag 3 juni 2017. Om 16.00 uur gaan de deuren open en is het al heel gezellig binnen. De show duurt van 17.00 uur tot 18.00 uur. Na de show is er nog tot 19.00 uur ruim gelegenheid om te ‘meeten & greeten’.

Speciaal voor u

U wordt door Van Hoorne Entertainment, samen met uw kind(eren) of kleinkind(eren) gratis (totaal 6 personen) uitgenodigd om het familiefeest bij te wonen op zaterdag 3 juni. Speciaal voor u is er een apart gedeelte waar u voor en na het feestje in contact kunt komen met lotgenoten.

Aanmelden

Wij zouden het ontzettend leuk vinden om u en uw kind(eren) of kleinkind(eren) te ontvangen. Omdat er een beperkt aantal plaatsten voor ons beschikbaar worden gesteld, horen we heel graag zo snel mogelijk en het liefst voor 1 januari 2017, of u aanwezig wilt zijn. Wijzigingen/aanmelden is daarna nog beperkt mogelijk.

Via deze link kunt u zich aanmelden. Indien u van ons de uitnodiging per mail ontvangen heeft, dan graag via de link in de mail uzelf aanmelden.