Kom in actie voor 3FM Serious Request 2023

Wat is 3FM Serious Request 2023?

Traditiegetrouw voert 3FM Serious Request in de week voor kerst actie voor een goed doel en zetten de dj’s zich dag en nacht in om zoveel mogelijk geld in te zamelen. Dit jaar staat het Glazen Huis op de Grote Markt in Nijmegen geheel in het teken van geld inzamelen voor onderzoek naar ALS, PSMA en PLS en hulpmiddelen voor patiënten.

Kom in actie voor ALS

Vraag een gastles aan voor jouw school

Doe inspiratie op voor jouw organisatie

Word vrijwilliger

Maak direct een actie aan

Wat is ALS?

ALS is een ziekte van de zenuwcellen die vanuit de hersenen de spieren aansturen, net als PSMA en PLS. De oorzaak van de dodelijke ziekte ALS is nog niet bekend en een behandeling is er niet. Met meer geld kan er een versnelling komen in het onderzoek naar ALS en de verwante ziektes PSMA en PLS. Want er is maar één manier om ALS de wereld uit te helpen: wetenschappelijk onderzoek naar de oorzaak en een behandeling.

Onderzoek naar ALS

Er is maar één manier om ALS de wereld uit te helpen: wetenschappelijk onderzoek naar de oorzaak en behandeling van ALS en de daaraan verwante ziekten PSMA en PLS. Stichting ALS Nederland werft fondsen voor dit wetenschappelijk onderzoek en voor projecten die de kwaliteit van zorg en leven van patiënten en hun naasten verbeteren.

 

Meer informatie

3FM Serious Request

Kom in actie voor 3FM Serious Request voor onderzoek naar ALS. Er is geen tijd te verliezen.

dagen
uren
minuten
seconden

Doneer direct

Help mee om onderzoek naar ALS mogelijk te maken en doneer direct. Geen tijd te verliezen