-
3FM Serious Request voor Stichting ALS Nederland

Traditiegetrouw voert 3FM in de week voor kerst actie voor een goed doel en zetten de dj’s zich dag en nacht in om zoveel mogelijk geld in te zamelen. Dit jaar heeft 3FM Serious Request gekozen voor Stichting ALS Nederland. Een geweldige opsteker voor iedereen die zich inzet voor de strijd tegen ALS, PSMA en PLS.

Van 17 tot en met 24 december staan de radiozender en alle online en social kanalen van 3FM volledig in het teken van 3FM Serious Request. Er wordt 24 uur per dag live radio en online content gemaakt vanuit het Glazen Huis op de Grote Markt in Nijmegen. Welke 3FM-dj’s dit jaar in het Glazen Huis actievoeren wordt nog bekend gemaakt.

   

De komende maanden

Houd onze website en socials in de gaten want in aanloop naar 17 december wordt er op verschillende manieren aandacht gevraagd voor 3FM Serious Request. Ook jij kunt daarbij helpen! Hoe?

  • Maak je eigen 3FM Serious Request actie aan op het actieplatform. 
  • Kom met jouw bedrijf of organisatie in actie (op een ludieke manier). Inspiratie nodig? Bekijk onze website
  • Reserveer een gastcollege met jouw school. Vanaf september geven we gastcolleges op scholen. Ook iets doen met jouw school? Bekijk alle mogelijkheden voor scholen.
  • Geef je op als vrijwilliger. Er zijn veel handjes nodig in december, daarover later meer. Nu zoeken we gedreven vrijwilligers die vanaf september gastcolleges willen geven. Meer weten? Vul het formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.
Help jij mee?

3FM Serious Request is bedoeld om Nederland te verbinden maar bovenal in actie te laten komen om zoveel mogelijk geld op te halen voor ALS. Geld dat keihard nodig is. Help jij mee? Alleen met jullie hulp maken we van 3FM Serious Request een weergaloos succes!

Ik help mee!

Meer informatie over 3FM Serious Request vind je op 3fm.nl/seriousrequest.