Onze jaarlijkse Nabestaandendag is een informele bijeenkomst voor partners en familieleden van overleden ALS-, PSMA- en PLS-patiënten.

Zesde editie

De zesde editie van de Nabestaandendag vindt plaats op woensdag 2 november 2022 op een prachtige locatie: De Heeren van Montfoort in Montfoort (provincie Utrecht). Op deze dag is er de gelegenheid met andere nabestaanden in gesprek te komen en ervaringen uit te wisselen.

Aanmelden Nabestaandendag

Details

Locatie: De Heeren van Montfoort
Datum: woensdag 2 november, 2022
Voorlopige programma: 

10.30 uur: ontvangst met koffie/thee11.00 uur: welkomstwoord Anja Bramsen, relatiebeheerder nabestaanden
11.05 uur: presentatie Stichting ALS Nederland door Gorrit-Jan Blonk (directeur) en Frederique Kram (Manager Marketing, Communicatie & Fondsenwerving)11.20 uur: presentatie ALS patiëntenvereniging11.30 uur: lezing11.50 – 12.00 uur: herdenkingsmoment met 1 minuut stilte, muzikaal intermezzo en uitleg middagprogramma
12.30 uur: lunch
13.30 uur: plenaire uitleg workshop
14.45 uur: pauze met hapje en drankje
15.15 uur: vervolg workshop
15.55 uur: afsluiting door Anja Bramsen
16.00 uur: gezamenlijke borrel

Bij voldoende interesse is er:

  • De mogelijkheid aan het einde van de dag een rondleiding te volgen door Montfoort onder begeleiding van een gids
  • De mogelijkheid te dineren en overnachten in de omgeving (beiden voor eigen rekening).

Wanneer er voldoende interesse is, zullen we bovenstaande organiseren. Het doorgeven van jouw interesse kan in het formulier waarmee je je aanmeldt voor de Nabestaandendag 2022.

Locatie Nabestaandendag 2022: Kasteel van Montfoort
Mis de uitnodiging niet!

Ben jij geregistreerd als nabestaande bij Stichting ALS Nederland? Dan ontvang je van tevoren automatisch een uitnodiging per e-mail. Wil je erbij zijn maar heb je je nog niet geregistreerd? Dat kan eenvoudig en snel!

Registreren als nabestaande

Vragen?

Heb je op voorhand vragen over deze dag? Neem contact op met onze Relatiebeheerder Nabestaanden Anja Bramsen via nabestaanden@als.nl of 088-6660333.