Onze jaarlijkse Nabestaandendag is een informele bijeenkomst voor partners en familieleden van overleden ALS-, PSMA- en PLS-patiënten.

Zesde editie

De zesde editie van de Nabestaandendag vindt plaats op woensdag 2 november 2022 op een prachtige locatie: De Heeren van Montfoort in Montfoort (provincie Utrecht). Op deze dag is er de gelegenheid met andere nabestaanden in gesprek te komen en ervaringen uit te wisselen.

Aanmelden Nabestaandendag 2022

Aanmelden is helaas niet meer mogelijk. We wensen alle deelnemers veel plezier op deze bijzondere dag!

Details

Locatie: Hoogstraat 41, 3417 HB Montfoort, De Heeren van Montfoort (Montfoort, Utrecht)
Datum: woensdag 2 november, 2022
Programma: 

10.30 uur: ontvangst met koffie/thee11.00 uur: opening Nabestaandendag Stichting ALS Nederland
11.05 uur: welkomstwoord, dankwoord en uitleg samenwerkingsdriehoek: ALS patiëntenvereniging, ALS Centrum Nederland en Stichting ALS Nederland11.10 uur: presentatie status onderzoek naar ALS, PSMA en PLS door Ruben van Eijk11.55 – 12.10 uur: aan het woord: Theo Meister, ALS patiëntenvereniging en nabestaande
12.10 – 12.30 uur: herdenkingsmoment met 1 minuut stilte, muzikaal intermezzo en uitleg middagprogramma
12.30 uur: lunch
13.30 uur: plenaire uitleg workshop door Annemieke Hillen
14.45 uur: pauze met hapje en drankje
15.15 uur: vervolg workshop
15.55 uur: afsluiting door Anja Bramsen
16.00 uur: gezamenlijke borrel
17.00 uur: rondleiding door Montfoort onder begeleiding van een gids (bij aanmelding). Houd rekening met gepaste (wandel)schoenen
18.00 uur: driegangendiner (aanmelden is mogelijk tot 31 oktober)

Aanvullende informatie diner

Het 3-gangendiner vindt plaats aansluitend aan de rondleiding (€ 39,50 p.p. exclusief consumpties). Via onderstaande button vind je het keuzemenu. Heb jij je nog niet aangemeld? Dat kan tot 31 oktober door te mailen naar nabestaanden@als.nl.

Keuzemenu

Parkeerkaart

Heb je een parkeerkaart aangevraagd per mail? Deze kun je ook downloaden via onderstaande button, evenals een routebeschrijving naar de parkeerplaats waarvoor de parkeerkaart geldt. Als het parkeerterrein vol is, zijn er in de omgeving nog genoeg andere parkeermogelijkheden. In de omgeving van het restaurant kun je overal gratis parkeren, behalve in enkele blauwe zones (beperkte parkeertijd).

Downloaden parkeerkaart

Routebeschrijving

Locatie Nabestaandendag 2022: Kasteel van Montfoort
Registreer je als nabestaande

Ben jij geregistreerd als nabestaande bij Stichting ALS Nederland? Dan ontvang je van tevoren automatisch een uitnodiging per e-mail. Wil je de uitnodiging volgend jaar niet mislopen maar heb je je nog niet geregistreerd? Dat kan eenvoudig en snel!

Registreren als nabestaande

Vragen?

Heb je op voorhand vragen over deze dag? Neem contact op met onze relatiebeheerder nabestaanden Anja Bramsen via nabestaanden@als.nl of 088-6660333.