Onze jaarlijkse ALS, PSMA en PLS Patiënten- en Naastendag is een bijeenkomst speciaal bedoeld voor patiënten en hun naasten en wordt georganiseerd door patiëntenverenigingen ALS Patients Connected en Spierziekten Nederland, expertisecentrum ALS Centrum Nederland en Stichting ALS Nederland.

Derde editie

Dit jaar vindt de Patiënten- en Naastendag plaats op zaterdag 19 november in het Postillion Hotel in Bunnik. Alle patiënten zijn welkom, degenen die bij ons zijn aangemeld als patiënt ontvangen automatisch een uitnodiging in hun mail. Houd onze Social Media en website in de gaten voor updates over deze dag.

Insteek Patiënten- en Naastendag

Voor patiënten en hun naasten is het belangrijk op de hoogte te zijn van de laatste (internationale) ontwikkelingen op het gebied van onderzoek naar ALS en het verbeteren van de kwaliteit van zorg en leven van patiënten. Op deze dag worden hier door diverse specialisten lezingen over gegeven.

Vragen?

Heb je op  vragen over (de inhoud van) deze dag? Neem contact op met onze collega Juliette Arts van Team Patiëntencontact via patientencontact@als.nl of 06-34500888.