Onze jaarlijkse ALS, PSMA en PLS Patiënten- en Naastendag is een bijeenkomst speciaal bedoeld voor patiënten en hun naasten en wordt georganiseerd door patiëntenverenigingen ALS patiëntenvereniging en Spierziekten Nederland, expertisecentrum ALS Centrum Nederland en Stichting ALS Nederland.

Derde editie

De vierde editie van de ALS Patiënten- en Naastendag vindt plaats op zaterdag 25 november 2023 in het Postillion Hotel Bunnik. Tijdens de bijeenkomst brengen we je op de hoogte van de laatste (inter)nationale ontwikkelingen op het gebied van onderzoek naar ALS en het verbeteren van de kwaliteit van zorg en leven van patiënten en hun naasten.

Aanmelden Patiënten- en Naastendag

Details

Locatie: Postillion, Baan van Fectio 1, 3981 HZ Bunnik
Datum: zaterdag 25 november 2023
Tijd: 10.30 – 16.30 uur, inloop vanaf 09:30 uur
Parkeergelegenheid: gratis, op eigen terrein
Openbaar vervoer: op loopafstand

Programma

Inloop is mogelijk vanaf 09.30 uur. Het programma start om 10.30 uur en de laatste plenaire lezing eindigt om 16.30 uur. Het hele programma en meer informatie over de inhoud van de lezingen* en workshops vind je op de pagina over de Patiënten- en Naastendag. Inschrijven voor de workshops kan ca. 2 weken van tevoren. Hiervoor ontvang je een e-mail.

*De lezingen zijn onder voorbehoud, de inhoud kan nog wijzigen.

Overige informatie

Tijdens de lunch (12.00 tot 13.30 uur) is er een informatiemarkt. Op deze markt geven bedrijven en stichtingen informatie over hulpmiddelen, evenementen, vakanties, et cetera. Ook presenteren onderzoekers hier hun onderzoeken. Verder kan je ervaringen uitwisselen met lotgenoten.

Gebruik je sondevoeding? Dan is het goed om te weten dat er een koelkast aanwezig is en dat je gebruik kunt maken van een aparte ruimte om de sondevoeding toe te dienen. Laat ons dit even weten door te mailen naar [email protected] o.v.v. ‘Sondevoeding P&N-dag’.

Vragen?

Heb je op  vragen over (de inhoud van) deze dag? Neem contact op met onze collega’s Juliette Arts of Nathalie Peters-Witjes van Team Patiëntencontact via o6-34500888, 06-20164256 of  [email protected].