We zijn drie dagen onderweg met 3FM Serious Request en overweldigd door alle hartverwarmende acties, donaties en bezoekers bij het Glazen Huis. Ontzettend bijzonder om te zien hoe heel Nederland zich samen met ons inzet voor mensen met ALS, PSMA en PLS. 

Overweldigende opbrengst

Na 2 dagen actievoeren staat de teller voor onderzoek naar ALS en hulpmiddelen voor patiënten op €1.214.708,-. WOW! Dit is natuurlijk fantastisch maar we zijn er nog niet. Blijf in actie komen, doneren, plaatjes aanvragen of het Glazen Huis bezoeken. We verwelkomen je ook graag bij ons op de ALS-stand!

3FM Serious Request 2023 Merchandise

Bijzijn is meemaken en hoe kun je dit nou beter laten zien dan met een echte 3FM Serious Request kersttrui, muts, warme sjaal of een heerlijke capuchontrui! Koop een blijvend aandenken aan dit gave evenement.

Geniet van fantastische optredens

Elke avond treden er fantastische artiesten op. De afgelopen dagen is de Grote Markt op stelten gezet door onder andere Diggy Dex, Tom Odell, Claude en Kris Kross Amsterdam. Bekijk de line-up om te zien waar jij de komende dagen bij moet zijn. De entree is gratis maar wees op tijd want het plein stroomt snel vol!

Volg het evenement online

Niet in de buurt maar wel meemaken? Volg het evenement live.

Volg 3FM Serious Request