Het is dag zeven van 3FM Serious Request en de teller staat vandaag op €4.702.411. Allemaal dankzij jullie donaties, aangevraagde platen en acties. Dankjulliewel! We hebben nog 1 dag om zoveel mogelijk geld op te halen in de strijd tegen ALS. Blijf zo doorgaan!

De Bramburger

3FM Serious Request kent deze editie zowaar een eigen snack: de Bramburger. In een paar weken tijd zijn er ruim 6.000 Bramburgers gebakken en van elk verkocht exemplaar gaat het overgrote deel naar de strijd tegen ALS. De Bramburger is een robuuste hamburger vernoemd naar Bram Emmerzaal uit Angeren. Hij kreeg eind 2017 de diagnose ALS en komt sindsdien op verschillende manieren in actie. Een hoopvol voorbeeld van hoe ook ALS-patiënten zelf in actie willen komen voor 3FM Serious Request. Vandaag werd deze speciale burger op de Grote Markt verkocht.

De laatste dag

Kom jij nog langs op de Grote Markt? Morgen is de laatste dag en kan je jouw cheque nog komen inleveren bij het Glazen Huis. Om 19:00 uur is de Finale. Dan gaan de 3FM-dj’s het Glazen Huis uit en wordt het eindbedrag bekendgemaakt onder leiding van een muzikale verrassing.

Geen tijd te verliezen

Doneer, vraag een plaat aan of kom in actie via 3fm.nl. Samen gaan we door in de strijd tegen ALS!