Om de oplossing voor de dodelijke ziekte ALS te vinden is nog veel onderzoek nodig en dit vraagt een lange adem. Met een nalatenschap draag je – ook als je er niet meer bent – bij aan een toekomst zonder ALS. We delen deze video met je, waarin Nicolette vertelt waarom ze Stichting ALS Nederland heeft opgenomen in haar testament.

Bekijk het verhaal van Nicolette

Op dit moment is er nog geen perspectief voor ALS-, PSMA- en PLS- patiënten. Nicolette draagt met haar nalatenschap bij aan een wereld zonder ALS. In onderstaande video vertelt ze haar verhaal.

 

 

Naast Nicolette heeft ook Gerdien ervoor gekozen de Stichting in haar testament op te nemen. Gerdien vindt het belangrijk dat de kwaliteit van leven voor patiënten en hun naasten gewaarborgd blijft. Haar verhaal is te bekijken via de pagina ‘De nalatenschap van Gerdien‘.

Laat ook na aan de strijd tegen ALS

Overweeg je om Stichting ALS Nederland op te nemen in je testament? We begrijpen maar al te goed dat je deze keuze niet zomaar maakt. Daarom helpen we je graag. Neem contact op met onze collega Anja Bramsen of bekijk deze pagina voor meer informatie.

Meer informatie over nalaten