Op dinsdag 31 oktober 2023 organiseren directie en vertegenwoordigers van Dazure, Nationale Waarborg en Zeevat Hypotheken & Verzekeringen namens Stichting ALS Nederland het ALS Financieel Diner. Dit fundraising diner is naast onder andere de Amsterdam City Swim, Tour du ALS en de ALS Sunrise Walk een van de jaarlijks terugkerende events voor ALS.  

Een sterrendiner voor en door financials

“Het diner is voor en door financials. In de keuken staat een complete brigade van financials onder begeleiding van de beroemde chef Ramon Beuk. Zij bereiden en serveren een culinair sterrendiner aan ruim 200 gasten in de zaal. Daarnaast staat de avond garant voor bruisend entertainment waarbij verschillende artiesten acte de présence zullen geven. De eerste namen die we bekend kunnen maken zijn Natasja Froger en Loek Peters o.a. bekend als Berry uit Penoza. Vanaf nu kan men inschrijven voor een tafel of een plek in de keuken. Er zijndiverse sponsorpakketten beschikbaar.”, zo vertelt Indra Frishert (Dazure)

Volksbank is gastheer

Voor het financieel diner stelt de Volksbank de keuken en het restaurant van het hoofdkantoor in Utrecht belangeloos ter beschikking. Daar zijn we heel blij mee! Frank Soede, directeur BLG Wonen, onderdeel van de Volksbank: “Wij zijn trots en vereerd dat we de gastheer mogen zijn van het ALS Financieel diner. Wij geloven in eerlijke kansen voor iedereen en een ALS-patiënt heeft op dit moment nog geen enkele kans. Donaties om wetenschappelijk onderzoek te bevorderen brengt de oplossing dichterbij. Het voelt goed dat wij daar een steentje in mogen bijdragen door het pand van de Volksbank ter beschikking te stellen voor het diner en hopen daar vele financiële branchegenoten te ontmoeten op 31 oktober aanstaande.”

Sponsormogelijkheden

De organisatie heeft diverse sponsorpakketten samengesteld. Ieder pakket biedt uitgebreide exposure. Het streven is om alle organisatiekosten volledig gesponsord te hebben, waardoor 100% van de donaties bestemd is voor de strijd tegen ALS, PSMA en PLS. De eerste inschrijvingen op tafels en deelname aan de keukenbrigade zijn al binnen. Informatie over de sponsormogelijkheden staat hier.

Voor meer informatie of aanmelding: [email protected] of per telefoon: Hilone Dinnissen (Nationale Waarborg): 06-81646035 of Indra Frishert (Dazure): 06-28641792.