Alleen samen kunnen we ALS de wereld uithelpen. Help jij mee? Tijdens de collecteweek van 23 t/m 29 januari bundelen we onze krachten en brengen we ALS extra onder de aandacht. Zo zorgen we samen voor een prachtig resultaat in de strijd tegen ALS, PSMA en PLS.

We doen het SAMEN!

Ook jij kunt een online collectebus aanmaken op onlinecollectevoorals.nl en donaties ophalen om de zoektocht naar een oplossing voor ALS door te kunnen laten gaan. Je hoeft hiermee niet te wachten tot de collecteweek, maar kunt nu al aan de slag gaan en starten met het ophalen van donaties. Onze tip: je kunt de collectebus ook samen met anderen openen, bijvoorbeeld met vrienden of familie.

Online collecteren: makkelijk, snel en veilig

Maak binnen 1 minuut eenvoudig een online collectebus aan. Deze collectebus kun je met een paar klikken delen via WhatsApp, social media, e-mail, Tikkie of als QR-code. Zo maak je het jouw vrienden, familie en bekenden heel makkelijk om een donatie te doen.

Maak jouw online collectebus aan

Weten waarom een online collectebus aanmaken zo belangrijk is en hoe je dit kunt aanpakken? Wij leggen het je graag uit in onderstaande video. Of lees de verhalen van zussen Sjeel en Anouk of PSMA-patiënt Hans en zijn man Eric.